Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

01/03/2018

Les Famílies ja poden visitar les Escoles Bressol i Llars d'Infants de la ciutat

JORNADES DE PORTES OBERTES PER AL CURS 2018-2019
Veure imatge de  Les Famílies ja poden visitar les Escoles Bressol i Llars d'Infants de la ciutat (nova finestra)
Coincidint amb la publicació pròximament de la Resolució que inicia el procés d’admissió d’alumnes per a tots els centres del Servei d’Educació de Catalunya, que inclou des del primer cicle d’educació infantil (0-3) fins a l’educació post-obligatòria no universitaria, tots els centres de la ciutat es preparen per acollir les famílies que volen visitar-los.

En el cas del primer cicle d’educació infantil, la preinscripció acostuma a ser cap al mes de maig i, per això, les escoles bressol i llars d’infants realitzen les Jornades de Portes Obertes en dates compreses entre mitjans i finals d’abril.

És durant les Jornades de Portes Obertes que les famílies poden accedir lliurement als centres i visitar les instal•lacions, conèixer els projectes educatius i les peculiaritats de cada centre cara a poder escollir, a la sol.licitud, l’escola a la qual volen portar els seus infants.

Us oferim que consulteu la llista dels horaris de Portes Obertes de les escoles bressol i les llars d’infants sostingudes amb fons públics de l’Hospitalet que participaran en el proper període de preinscripció per al curs 2018-2019.

Més endavant, incorporarem altra informació relacionada amb el procés de preinscripció i matrícula.

Últimes notícies

Veure imatge de  La Guàrdia Urbana deté una dona per la venda de targetes de transport falsificades (nova finestra)
Veure imatge de  Núria Marín mostra la seva satisfacció per l’acord de Pressupostos Generals de l’Estat en matèria d’habitatge (nova finestra)
Veure imatge de  L’Oficina Municipal de l’Habitatge incorpora tràmits amb cita prèvia per millorar l’atenció ciutadana (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet esdevé Vila Esportiva Universitària (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400