Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

15/03/2017

S’obre el termini per inscriure’s a la Caminada Popular per Muntanya del Club Muntanyenc L’H

L'itinerari de la caminada és: sortida de L’Hospitalet en autocar des de l'Avinguda d’Àlvarez de Castro fins a Santa Creu d’Olorda, terme de Barcelona, enclavament dins el parc de Collserola. Des d’aquí, el camí a peu transcorre per diversos indrets de la muntanya de Collserola, fins arribar a Esplugues de Llobregat on s’agafen els primers carrers que porten a L’Hospitalet, passant pel parc de Can Buxeres fins arribar al Parc de la Remonta, on se celebrarà l’arribada amb una botifarrada per a tots el participants inscrits a la Caminada.

El recorregut llarg és de 14,8km, però es pot optar per fer el recorregut curt de 10,5km.
 
El preu de les inscripcions, fins el 23 de març és de 7 euros per als socis del Club Muntanyenc i de 9 euros per als no socis. Aquests preus inclouen trasllat amb autocar, samarreta commemorativa i botifarrada.
 
Les inscripcions es poden fer a la secretaria del Club Muntanyenc (c. Reforma, 5) dimarts i dijous de 19.30 a 21.30h. Les persones interessades també es poden inscriure a Esports AS (c. de l'Església, 25), Esports GM (c. de Miquel Romeu, 51), Tecnofis 2003 (c. de Blas Fernández Lirola, 27), Carnisseria F. Garcia (c. de Madaleta, 8), Optimil (Rambla de la Marina 308-310) i Monrós Fotografia (c. de Roselles, 17).
 

Últimes notícies

Veure imatge de  National Geographic presenta l’exposició “Un día cualquiera” del fotoperiodista Manu Brabo, Premi Pulitzer 2013   (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet acollirà a partir d’aquest any el Village Underground, un projecte de promoció cultural ja present a Londres i Lisboa   (nova finestra)
Veure imatge de  Comença la darrera fase de remodelació del carrer dels Naranjos, a Pubilla Cases   (nova finestra)
Veure imatge de  La Magic Line passa aquest any per L’Hospitalet (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400