Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
16/02/2021 11:00:00
Educació

Jornades de portes obertes als centres educatius

A la majoria dels centres, les jornades de portes obertes es faran de manera presencial, tot i que hi ha escoles que han optat per fer-les virtuals i d’altres que ofereixen les dues opcions

Els centres educatius de la ciutat organitzen a partir del 22 de febrer les jornades de portes obertes per acollir i informar les famílies interessades a conèixer el seu projecte educatiu i les seves instal·lacions, abans que comenci el període de preinscripció per als ensenyaments obligatoris. Cada centre escull les dates en les quals obren les portes o realitzen sessions informatives adreçades a les famílies amb infants que el curs vinent s’han d’escolaritzar o que canvien d’etapa.

A la majoria dels centres, les jornades de portes obertes es faran de manera presencial, tot i que hi ha escoles que han optat per fer-les virtuals i d’altres que ofereixen les dues opcions. Les visites presencials s’han de fer amb cita prèvia i en grups reduïts, seguint les indicacions del Departament d’Educació. 

En aquest enllaç www.l-h.cat/educacio/260068_1.aspx?id=1 figuren les dates, els horaris i els mecanismes establerts per cada centre per realitzar les jornades de portes obertes.

Per donar a conèixer l’oferta existent, l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de l’Ajuntament de L’Hospitalet fa arribar a partir d’aquesta setmana la Guia de centres educatius de L’Hospitalet. Curs 2021-2022 a les més de 5.100 famílies de la ciutat que tenen infants de tres anys i de dotze anys, és a dir, que inicien un nou cicle educatiu.

Aquesta guia —que recull tota l’oferta educativa de la ciutat amb les característiques i els serveis de cada centre, així com el calendari de les jornades de portes obertes i la normativa i els documents de la preinscripció— també es pot consultar i descarregar al web municipal www.l-h.cat/educacio/1358471_1.aspx?id=1

El termini de preinscripció per als ensenyaments obligatoris per al curs 2021-2022 serà del 15 al 24 de març a infantil i primària i del 17 al 24 de març a l’ESO. Pel que fa al batxillerat i als cicles de grau mitjà de formació professional i arts plàstiques i disseny, el període anirà de l’11 al 17 de maig, i per als cicles de grau superior de formació professional i d’arts plàstiques i disseny, del 25 al 31 de maig.

Els centres de primària, instituts escola i instituts organitzen jornades que permeten a les famílies conèixer el funcionament, les metodologies i els projectes que defineixen cada centre educatiu. Les famílies poden també contactar els equips docents i conèixer de primera mà la tasca que desenvolupen els centres educatius de la ciutat.
 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400