Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Èxit de la 12ena Cursa Nocturna de L’Hospitalet (nova finestra)
14/05/2022 22:00:00
Esports

Èxit de la 12ena Cursa Nocturna de L’Hospitalet

Un cop finalitzades les curses, a l’arribada s’ha fet el lliurament de guardons i n’hi ha hagut concerts i activitats diverses, i la degustació de la tradicional fideuà.

La 12ena Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet han recuperat aquest any la força de les edicions abans de la pandèmia amb més de 3.500 participants a les dues proves.

L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, ha donat la sortida a les 20.30 hores a la plaça d’Europa en una edició que ha recuperat la força i tots els elements que l’han caracteritzat des del seu inici. També hi han estat presents el regidor de Planificació Estratègica i Econòmica, Joventut i Esports, Francesc Josep Belver, i la regidora d’Esports, Maite Revilla.

La pandèmia va fer que la Cursa Nocturna no es disputés l’any 2020. El 2021 es va traslladar a l’octubre i amb un format adaptat a les mesures de prevenció vigents en aquell moment i, entre altres, sense les activitats habituals a l’arribada dels corredors.

A la prova de 10 quilòmetres, els guanyadors han estat en categoria masculina, Jorge Cano, amb un temps de 31,47, i en categoria femenina Txell Jarque, amb 35,42.

Pel que fa la prova de 5 quilòmetres, els  guanyadors han estat en categoria masculina Eloi Cabezas, amb un temps de 15,03, i en categoria femenina Zoya Noumov, amb 16,36.

Pel que fa les activitats infantils, nens i nenes han participat en les curses i altres activitats organitzades per la tarda per als menors de 14 anys.

Un cop finalitzades les curses, a l’arribada s’ha fet el lliurament de guardons i n’hi ha hagut concerts i activitats diverses, i la degustació de la tradicional fideuà.

La causa solidària d’aquest any ha aconseguit recaptar 4.008 euros que el regidor de Planificació Estratègica i Econòmica, Joventut i Esports, Francesc Josep Belver, ha lliurat a l’Hospital de Bellvitge i que estaran destinats a la creació d’espais de benestar per als professionals del centre, que han tingut un paper fonamental durant la pandèmia.

La Cursa Nocturna de L’Hospitalet està organitzada per l’Ajuntament de L’Hospitalet amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el patrocini del Centre Comercial Granvia 2, Aigües de Barcelona, Autovio, Aedas Homes, Decathlon i Varta.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400