Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

17/02/2017
Promoció econòmica

Núria Marín visita la seu mundial de SEAT a Martorell

L’alcaldessa ha visitat aquest matí la seu corporativa, que inclou el Centre Tècnic i el Centre de Disseny de SEAT, a Martorell, acompanyada pel seu president executiu, Luca de Meo, i altres responsables de l’empresa
Veure imatge de  Núria Marín visita la seu mundial de SEAT a Martorell (nova finestra)
L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, ha visitat avui el complex industrial de la multinacional SEAT a Martorell. L’alcaldessa ha estat acompanyada del president executiu de SEAT, Luca de Meo; del vicepresident executiu de relacions governamentals i institucionals de SEAT i Grup Volkswagen a Espanya, Ramón Paredes; del gerent de relacions governamentals, Ciriaco Hidalgo, de Matías Carnero, president del Comitè d’Empresa, i de Francesc Belver, tinent d’alcalde de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació de l’Ajuntament.

L’alcaldessa ha mantingut una reunió amb els responsables de l’empresa i ha visitat el Centre Tècnic, que acull més de 1.000 enginyers, i el Centre de Disseny, un espai de creativitat singular —només n’hi ha 25 en tot el món—, on li han presentat els models de futur en els quals treballa la companyia.

L’alcaldessa també ha pogut conèixer de primera mà els projectes que està impulsant la companyia en mobilitat i connectivitat i aprofundir en el projecte col•laboratiu publicoprivat CARNET, que impulsa SEAT, Volkswagen Research Group i la UPC.

Núria Marín ha explicat als màxims responsables de l’empresa que L’Hospitalet “té un projecte potent i clar de desenvolupament que passa per convertir-se en una ciutat econòmicament forta i socialment activa i innovadora”. “Per aconseguir-ho, hem apostat per la cultura, la biomedicina, el turisme, la tecnologia i l’esport com a eixos per al nostre desenvolupament econòmic. I sempre amb un model clar de redistribució de la riquesa i de garantia dels drets i dels serveis a la nostra ciutadania”, ha afegit.

Per la seva banda, Luca de Meo, president de SEAT, ha manifestat que “per nosaltres L’Hospitalet és una ciutat dinàmica i innovadora, seu de fòrums tan importants com el Mobile World Congress o Smart City Expo, on SEAT aposta des de fa anys. Compartim valors amb la segona ciutat de Catalunya i volem seguir reforçant les nostres relacions en els propers anys”.

A la seva conferència anual, el gener passat, Núria Marín va proposar al president executiu de SEAT, Luca de Meo, present en l’acte, que tingués en compte la ciutat com a emplaçament per a un dels centres d’innovació del grup automobilístic. L’Hospitalet ha estat sempre vinculada a l’empresa SEAT ja que molts dels seus treballadors han estat veïns de la ciutat, en especial del barri de Bellvitge.

Últimes notícies

Veure imatge de  Concentració en repulsa per la decissió de deixar en llibertat provisional a "la manada" (nova finestra)
Veure imatge de  Lliurats els premis del 14è Concurs L’H Joves Emprenedors i Emprenedores de Projectes Empresarials (nova finestra)
Veure imatge de  Tres biblioteques públiques de la ciutat milloren les seves instal·lacions   (nova finestra)
Veure imatge de  Torna l’activitat Taitxí al parc (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400