Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

07/03/2018

Renovat el pati dels petits de l’Escola Bellvitge 

Els treballs s’emmarca dins de les actuacions de manteniment i millora dels equipaments escolars
Veure imatge de  Renovat el pati dels petits de l’Escola Bellvitge  (nova finestra)
L’alcaldessa, Núria Marín, el tinent d’alcaldia d’Educació, Jaume Graells  i el tinent d'alcaldia d'Espai Públic i Urbanisme, Jose Castro, ha visitat avui l’Escola Bellvitge, (abans Mare de Déu de Bellvitge) on s’ha adequat el pati que utilitzen els alumnes més petits, amb la ubicació d’un nou joc infantil i la substitució del sauló i el sorral de la zona d’esbarjo. Els treballs s’han fet durant el passat mes de desembre i han tingut un cost de 26.800 euros.

Aquesta obra s’emmarca dins de les actuacions de manteniment i millora que realitza periòdicament l’Ajuntament als centres educatius de la ciutat. Aquests treballs a l’Escola Bellvitge s’han fet conjuntament a les millores realitzades als centres de Joaquim Ruyra i Frederic Mistral, amb un pressupost global d’adjudicació de 165.831 euros.

A l’Escola Joaquim Ruyra, del barri de les Planes, s’han fent obres per millorar el tancament perimetral del centre educatiu. Els treballs han consistit en la instal•lació d’una nova tanca metàl•lica de seguretat i la renovació de la porta principal d’accés al recinte.

I a l’Escola Frederic Mistral, al barri de Granvia Sud, s’està construint una escala exterior metàl•lica per millorar el sistema d’evacuació del centre educatiu. D’aquesta manera, les dues plantes de l’edifici tindran una sortida alternativa fins al pati. Aquests treballs es preveu que acabin durant aquest mes de març.

També durant aquest any es preveu que s’executin els projectes de reforma del tancament exterior i la pista esportiva de l’Escola Milagros Consarnau, de Santa Eulàlia; la renovació de la xarxa elèctrica de l’Escola Provençana, de Santa Eulàlia; l’ampliació de la cuina de l’Escola Joaquim Ruyra, de les Planes, i la instal•lació de tendals i zones d’ombra a diversos centres educatius de la ciutat.

Últimes notícies

Veure imatge de  La línia L11 uneix els hospitals de Bellvitge i Moisès Broggi passant pels barris de Sanfeliu, Centre i Bellvitge (nova finestra)
Veure imatge de  La nova línia L11 uneix els hospitals de Bellvitge i Moisès Broggi passant pel barri de Sanfeliu (nova finestra)
Veure imatge de  El pont de la Vanguard es transforma amb una instal·lació artística  (nova finestra)
Veure imatge de  1r Congrés de l’Esport a les Grans Ciutats (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400