Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

17/12/2019

El paper de les famílies en l’educació sexual i responsable a l’adolescència

Veure imatge de  El paper de les famílies en l’educació sexual i responsable a l’adolescència (nova finestra)
En el marc del Programa d’Acompanyament Educatiu a les Famílies (PAEF), durant el passat curs 2018-2019, un Grup Impulsor de famílies de les escoles Ramon Muntaner, Bellvitge i Enric d’Ossó i l’institut Europa van portar a terme el projecte “L’amor i la sexualitat a l’educació”  al districte de Bellvitge-Gornal.

Es van realitzar dues sessions obertes a les famílies d’aquestes centres educatius amb l’objectiu d’abordar amb elles la temàtica sobre sexualitat i l’educació amb fills i filles de 10 a 16 anys, creant un espai compartit entre les diferents realitats, i basat en un treball previ amb el grup impulsor de les famílies.

Posteriorment, es va elaborar un fulletó-resum d’aquest treball de col•laboració, per a què pugui arribar a totes aquelles famílies interessades en el tema però que no vam poder assistir-hi a les sessions presencialment. Podeu trobar la publicació en el document adjunt.
 

Últimes notícies

Veure imatge de Canvis a l’Assistència Sanitària (nova finestra)
Veure imatge de L'Hospitalet se suma a l'Hora del Planeta (nova finestra)
Veure imatge de Distribució massiva de cartells que recorden els telèfons d’ajuda en cas de violència masclista (nova finestra)
Veure imatge de 206 donacions de sang en els tres dies de campanya a L’Hospitalet (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400