Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

05/09/2017

Disponible la nova Guia on-line INTRO amb els Programes i Recursos de la Xarxa Educativa de L'Hospitalet. Curs 2017-2018

Veure imatge de  Disponible la nova Guia on-line INTRO amb els Programes i Recursos de la Xarxa Educativa de L'Hospitalet. Curs 2017-2018 (nova finestra)
Des de la Regidoria d’Educació un any més posem a la vostra disposició la Guia on-line de Programes i Recursos de la Xarxa Educativa de L’Hospitalet, <INTRO>, curs 2017-2018, on trobareu més de 400 propostes d’activitats que volen ser un recurs més en la tasca educativa tant important que realitzeu als centres educatius i entitats de la ciutat.

Aquesta oferta de recursos és possible gràcies al compromís de més de 90 entitats, associacions, institucions, empreses i serveis municipals que conformem la Xarxa Educativa de Ciutat, des d’on s’ofereixen activitats i recursos als centres educatius formals i no formals. D’aquesta manera construïm col•lectivament una ciutat més educadora i contribuïm a desenvolupar el Projecte Educatiu de Ciutat (PEC).

Les propostes responen a un ampli ventall de tipologies: teatrals, artístiques, esportives, de salut, de valors, d’emocions, de coneixement, de l’entorn..., per tal de facilitar-vos aquella que s’ajusti més a les necessitats del pla de treball dels diferents centres educatius interessats.

Amb l’objectiu de facilitar la gestió de les reserves de les diferents propostes, l’aplicació <intro> està preparada per fer-ho telemàticament. Per tal d’accedir a les reserves d’activitats, necessiteu prèviament registrar-vos amb una clau d’usuari i una contrasenya- que serà personal i secreta-, i que us facilitarà la Regidoria d'Educació.

Per qualsevol dubte o aclariment us podeu posar directament en contacte amb la regidoria d’educació al telèfon: 93 403 68 57, o bé, al correu electrònic: intro.educacio@l-h.cat

Últimes notícies

Veure imatge de  Unes sabatilles per recórrer la ciutat, la proposta de juliol del projecte 12+1  (nova finestra)
Veure imatge de  28 nens i nenes sahrauís passen l’estiu amb famílies de L’Hospitalet   (nova finestra)
Veure imatge de  A partir de 2021, Fira Granvia L’H acollirà el saló lider del sector audiovisual (nova finestra)
Veure imatge de  Nou pla d’ocupació per a 91 persones (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400