Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

05/09/2017

Disponible la nova Guia on-line INTRO amb els Programes i Recursos de la Xarxa Educativa de L'Hospitalet. Curs 2017-2018

Veure imatge de  Disponible la nova Guia on-line INTRO amb els Programes i Recursos de la Xarxa Educativa de L'Hospitalet. Curs 2017-2018 (nova finestra)
Des de la Regidoria d’Educació un any més posem a la vostra disposició la Guia on-line de Programes i Recursos de la Xarxa Educativa de L’Hospitalet, <INTRO>, curs 2017-2018, on trobareu més de 400 propostes d’activitats que volen ser un recurs més en la tasca educativa tant important que realitzeu als centres educatius i entitats de la ciutat.

Aquesta oferta de recursos és possible gràcies al compromís de més de 90 entitats, associacions, institucions, empreses i serveis municipals que conformem la Xarxa Educativa de Ciutat, des d’on s’ofereixen activitats i recursos als centres educatius formals i no formals. D’aquesta manera construïm col•lectivament una ciutat més educadora i contribuïm a desenvolupar el Projecte Educatiu de Ciutat (PEC).

Les propostes responen a un ampli ventall de tipologies: teatrals, artístiques, esportives, de salut, de valors, d’emocions, de coneixement, de l’entorn..., per tal de facilitar-vos aquella que s’ajusti més a les necessitats del pla de treball dels diferents centres educatius interessats.

Amb l’objectiu de facilitar la gestió de les reserves de les diferents propostes, l’aplicació <intro> està preparada per fer-ho telemàticament. Per tal d’accedir a les reserves d’activitats, necessiteu prèviament registrar-vos amb una clau d’usuari i una contrasenya- que serà personal i secreta-, i que us facilitarà la Regidoria d'Educació.

Per qualsevol dubte o aclariment us podeu posar directament en contacte amb la regidoria d’educació al telèfon: 93 403 68 57, o bé, al correu electrònic: intro.educacio@l-h.cat

Últimes notícies

Veure imatge de  Dissabte, jornada de portes obertes dels nous locals del Centre d’Esplai Xixell a la Remunta   (nova finestra)
Veure imatge de  Presentació del Baròmetre d’opinió pública de L’Hospitalet 2017 (nova finestra)
Veure imatge de  Ajuts per pagar l’IBI (nova finestra)
Veure imatge de  Tornen la música i l’escena al Teatre Joventut i a l’Auditori Barradas    (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400