Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Les biblioteques i el Museu de L’Hospitalet treballen per obrir el servei (nova finestra)
18/05/2020 18:30:00
Flexibilització fase 0

Les biblioteques i el Museu de L’Hospitalet treballen per obrir el servei

L’Hospitalet ha entrat avui en la flexibilització de la fase 0, que també permet l’accés als comerços sense cita prèvia, el funcionament dels centres de culte amb un terç de l’aforament i la flexibilització de les vetlles funeràries

Les biblioteques i el Museu de L’Hospitalet, tancats des del 13 de març a causa de la crisi sanitària, estan treballant per readaptar les instal·lacions i adequar-les per a la reobertura segons les indicacions de la fase de desescalada.

En aquests moments s’està treballant per implementar les mesures relacionades amb el manteniment dels edificis, la neteja i la desinfecció perquè siguin espais segurs tant per als usuaris com per al personal que hi treballa. També es prepara la senyalització dels espais i l’adequació dels serveis.

Els equipaments es reobriran al més aviat possible, sempre prestant els serveis que indica cadascuna de les fases de la desescalada. Mentrestant, aquests equipaments culturals mantenen activitats i contacte amb els usuaris a través de les xarxes socials.

L’Hospitalet ha entrat avui en la flexibilització de la fase 0, que també permet l’accés als comerços sense cita prèvia, el funcionament dels centres de culte amb un terç de l’aforament i la flexibilització de les vetlles funeràries, que podran reunir fins a deu persones.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400