Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

30/11/2018

FINAL DEL TEMPS AFEGIT-JORNADA INFORMATIVA A L’HOSPITALET


El pròxim 1 de gener de 2019 entrarà en vigor el règim sancionador pels professionals de l’esport que exerceixin en les condicions especificades a l’article 13 de la Llei 3/2008 de l'exercici de les professions de l'esport, les quals són constitutives d’infracció.

A partir de l’entrada en vigor d’aquest règim sancionador, seran aplicables sancions administratives a aquestes infraccions, una situació que pot comportar fins a 6.000 euros de sanció.

Cal recordar que aquesta normativa afecta a monitors, entrenadors, directors esportius i altres professionals de l’esport que actualment estiguin exercint i que encara no hagin regularitzat la seva situació.

Per tal d’ampliar la informació referent a la normativa relacionada, el Servei d’Esports i Joventut de L'Hospitalet organitza una sessió informativa a càrrec de l’ACGEP que se celebrarà el pròxim dimarts 4 de desembre, a les 18h, a la sala d’actes del Centre d’Estudis Joan XXIII.

Els interessats poden inscriure’s enviant un correu electrònic a mmiro@l-h.cat o esports@l-h.cat, o bé trucant al 93 403 65 51.

Data i Hora: Dimarts 4 de desembre de 2018 a les 18h.
Lloc: Sala d’Actes del Centre d’Estudis Joan XXIII situat a Avinguda Mare de Déu de Bellvitge, 100-110 (08907, L'Hospitalet de Llobregat).
 

Últimes notícies

Veure imatge de  40è Torneig de Bàsquet Júnior Ciutat de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  Els Voluntaris de L’Hospitalet celebren el seu 25è aniversari   (nova finestra)
Veure imatge de  Lliurament de diplomes als nous integrants del programa Entrejoves (nova finestra)
Veure imatge de   La Guàrdia Urbana de L’H se suma a la campanya “Pels valents” contra el càncer infantil   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400