Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

30/11/2018

FINAL DEL TEMPS AFEGIT-JORNADA INFORMATIVA A L’HOSPITALET


El pròxim 1 de gener de 2019 entrarà en vigor el règim sancionador pels professionals de l’esport que exerceixin en les condicions especificades a l’article 13 de la Llei 3/2008 de l'exercici de les professions de l'esport, les quals són constitutives d’infracció.

A partir de l’entrada en vigor d’aquest règim sancionador, seran aplicables sancions administratives a aquestes infraccions, una situació que pot comportar fins a 6.000 euros de sanció.

Cal recordar que aquesta normativa afecta a monitors, entrenadors, directors esportius i altres professionals de l’esport que actualment estiguin exercint i que encara no hagin regularitzat la seva situació.

Per tal d’ampliar la informació referent a la normativa relacionada, el Servei d’Esports i Joventut de L'Hospitalet organitza una sessió informativa a càrrec de l’ACGEP que se celebrarà el pròxim dimarts 4 de desembre, a les 18h, a la sala d’actes del Centre d’Estudis Joan XXIII.

Els interessats poden inscriure’s enviant un correu electrònic a mmiro@l-h.cat o esports@l-h.cat, o bé trucant al 93 403 65 51.

Data i Hora: Dimarts 4 de desembre de 2018 a les 18h.
Lloc: Sala d’Actes del Centre d’Estudis Joan XXIII situat a Avinguda Mare de Déu de Bellvitge, 100-110 (08907, L'Hospitalet de Llobregat).
 

Últimes notícies

Veure imatge de  Mercè Olivares, nova presidenta del Consell de Síndics de L'H, presenta a l'alcaldessa Marín la nova junta i els projectes de futur (nova finestra)
Veure imatge de  Nova temporada de Fit Games L’H, el programa de promoció de la salut i l’exercici físic entre els adolescents   (nova finestra)
Veure imatge de  David Monthiel rep el Premi L’H Confidencial (nova finestra)
Veure imatge de  Avui engega el festival d’innovació tecnològica L’Hospitalet-XR (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400