Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

28/09/2018

La Nit de l'Esport 2018 en marxa

Se celebrarà el 26 d'octubre al Teatre Joventut
La propera edició de la Nit de l’Esport ja està en marxa. Es lliuraran, com cada any, guardons a tots aquells equips de categoria sènior que han aconseguit ascendir de categoria o han estat campions de lliga, o esportistes que a nivell individual han assolit pòdium en Campionat de Catalunya, en competicions estatals o internacionals. Així mateix també es lliuraran les mencions especials, que ja han estat escollides per part del Jurat d’enguany, que es va reunir el passat dijous.

L’alcaldessa de L’Hospitalet Núria Marín és la presidenta d’honor d’aquest jurat composat per onze persones. El Tinent d’Alcaldia de Benestar i Drets Socials i Regidor d’Esports i Joventut Cristian Alcázar és el president acompanyat de quatre tècnics del Servei d’Esports, Laureà Fanega (Cap de Servei d’Esports), Cris Plaza, Núria Hernández i Yolanda Moreno.

A més cal destacar la presència d’Eduard Galí, Secretari del Consell Esportiu de L’Hospitalet, com a representant de l’esport escolar, així com d’alguns presidents o representants de les entitats esportives de la ciutat, David Castillo del Club de Futbol Americà Pioners de L’Hospitalet, Sant Calvis del Centre Catòlic L’Hospitalet, Lluís Dorado del Centre d’esports Pubilla Casas i Olga Santiesteban del Club Esportiu Voleibol L’Hospitalet. Completen el jurat Jordi Diz com a representat del mon esportiu local que va rebre una menció especial en la edició de 2017 i Andrés Rubio com a periodista especialitzat en esport local.

En aquesta edició s’atorgaran un total de 6 Mencions Especials molt vinculades al món associatiu esportiu de la ciutat i també a trajectòries individuals de persones hospitalenques il•lustres.
 

Últimes notícies

Veure imatge de  Adjudicades les obres per instal•lar els ascensors de l’estació Bellvitge - Gornal (nova finestra)
Veure imatge de  Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra activen la campanya de seguretat de Nadal (nova finestra)
Veure imatge de  Finalitza la remodelació del carrer de l’Enginyer Moncunill, entre Miraflors i Torrent Gornal (nova finestra)
Veure imatge de  La Nit del Comerç distingeix divuit establiments de la ciutat   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400