Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Coeducació: educació amb perspectiva de gènere a l'aula i a casa (nova finestra)
23/09/2021

Coeducació: educació amb perspectiva de gènere a l'aula i a casa

amb la implicació i col·laboració de les famílies de la Xarxa 0-6 del Districte de Santa Eulàlia- Gran Via

A continuació us presentem un nou fulletó que neix del treball conjunt de les Xarxes de Criança i Educació 0-6.

La missió de les Xarxes de Criança i Educació és col·laborar per donar suport a les famílies en les tasques de criança i educació de les seves filles i fills perquè despleguin al màxim les seves potencialitats i creixin autònoms, solidaris i feliços.
 

Aquesta nova publicació ha estat elaborada de forma col·laborativa per les famílies que han participat en el taller: “Coeducació: educació amb perspectiva de gènere a l’aula i a casa”, promogut des de la Xarxa de Criança i Educació 0-6 del Districte III (Santa Eulàlia i Gran Via Sud).

Aquest taller es va dur a terme durant al llarg del mes de març de 2021, durant 4 sessions, i va comptar amb la participació de 30 mares i pares de la Xarxa 0-6 del Districte de Santa Eulàlia i Gran Via Sud.
 

En aquesta publicació anireu trobant diferents reflexions al voltant de la “Coeducació”. Incorporar la coeducació vol dir créixer amb els fills i filles per tal de ser persones més participatives i justes, i ciutadanes i ciutadans compromesos.
 

A la ciutat de L’Hospitalet ja tenim iniciatives de centres educatius i AMPAs i AFAs que són exemples de bones pràctiques de coeducació. Com són el projecte de la nova escola Paco Candel amb la participació de l’AFA, el projecte a l’escola Ausiàs March, “Redissenyem el pati”, les experiències i treball amb famílies a les escoles bressol municipals, La Casa dels Arbres i La Casa dels Contes, les comissions de coeducació a les AFA de les escoles de la ciutat...
 

Al final d’aquesta publicació trobareu algunes recomanacions de recursos i bibliografia que podeu consultar sobre “Coeducació”.
 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400