Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de S’obre el període d’inscripció al programa “L’H, primera experiència laboral” (nova finestra)
01/03/2023 12:15:00
Ocupació

S’obre el període d’inscripció al programa “L’H, primera experiència laboral”

Amb el pla d’ocupació, L’Hospitalet contractarà com a personal tècnic superior 34 joves d’entre 18 i 34 anys amb titulació universitària i en situació d’atur

Avui s’obre la convocatòria al pla d’ocupació “L’H, primera experiència laboral”, finançat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona. A través del pla, l’Ajuntament contractarà 34 joves d’entre 18 i 34 anys amb titulació universitària i en situació d’atur com a personal tècnic superior a jornada completa.

L’inici de la contractació es preveu per al mes de maig i s’estendrà fins al 31 de desembre del 2023, amb possibilitat de pròrroga fins a un màxim de 12 mesos de contracte.

Les persones candidates treballaran en diverses àrees de l’Ajuntament en els àmbits de dret, psicologia, ciències econòmiques, arquitectura tècnica i edificació, enginyeria, ciències polítiques, comunicació, història, pedagogia, gestió i administració pública i relacions laborals i sociologia.

El període d’inscripció estarà obert fins al 20 de març. Es poden consultar les places ofertes i les seves funcions i fer-ne la sol·licitud a la seu electrònica en aquest enllaç.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament vol fer possible una primera experiència laboral relacionada amb els estudis universitaris, i tal com recull el Pacte de Ciutat, afavorir la integració sociolaboral de col·lectius amb dificultats d’accés al mercat laboral i promoure l’ocupació de qualitat. A més, la convocatòria compta amb uns criteris de paritat per impulsar l’ocupació amb perspectiva de gènere.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400