Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

11/02/2019

Ajuntament i Departament d’Educació acorden un nou institut escola a L’Hospitalet 

El centre educatiu Pere Lliscart serà el segon institut escola de la ciutat i acollirà la gran demanda de secundària de la zona nord  
Veure imatge de  Ajuntament i Departament d’Educació acorden un nou institut escola a L’Hospitalet  (nova finestra)
L’Ajuntament de L’Hospitalet i el Departament d’Educació de la Generalitat han pactat la construcció d’un nou institut escola a L’Hospitalet que escolaritzarà els nens i nenes de P3 a 4t d’ESO.

Es tracta del centre escolar Pere Lliscart,  que fins ara impartia infantil i primària i en el futur acollirà també la secundària, de manera que passarà a ser el segon institut escola de L’Hospitalet, després de l’obertura de l’Institut Escola Gornal el passat mes de setembre.

L’Ajuntament ja ha cedit provisionalment a la Generalitat un espai de la plaça del Cadí perquè es posin els mòduls escolars necessaris per als nous alumnes de secundària de cara al curs vinent i mentre es construeixi el nou institut que s’emplaçarà al mateix recinte de l’actual Pere Lliscart.

La comunitat educativa i l’AMPA del Pere Lliscart han mostrat ja la seva satisfacció davant el nou pla que dona continuïtat al projecte educatiu de l’escola i també perquè assumirà la forta demanda escolar fruit del creixement demogràfic que es produeix a partir de l’any  2007.

Últimes notícies

Veure imatge de  X Trobada de cavallers, dracs i princeses (nova finestra)
Veure imatge de  Sant Jordi omple de roses i de llibres la rambla de Just Oliveras (nova finestra)
Veure imatge de  Del 25 al 28 d’abril, la ciutat està de Festes! (nova finestra)
Veure imatge de  Del 25 al 28 d’abril torna la Primavera de Tapes (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400