Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

11/02/2019

Ajuntament i Departament d’Educació acorden un nou institut escola a L’Hospitalet 

El centre educatiu Pere Lliscart serà el segon institut escola de la ciutat i acollirà la gran demanda de secundària de la zona nord  
Veure imatge de  Ajuntament i Departament d’Educació acorden un nou institut escola a L’Hospitalet  (nova finestra)
L’Ajuntament de L’Hospitalet i el Departament d’Educació de la Generalitat han pactat la construcció d’un nou institut escola a L’Hospitalet que escolaritzarà els nens i nenes de P3 a 4t d’ESO.

Es tracta del centre escolar Pere Lliscart,  que fins ara impartia infantil i primària i en el futur acollirà també la secundària, de manera que passarà a ser el segon institut escola de L’Hospitalet, després de l’obertura de l’Institut Escola Gornal el passat mes de setembre.

L’Ajuntament ja ha cedit provisionalment a la Generalitat un espai de la plaça del Cadí perquè es posin els mòduls escolars necessaris per als nous alumnes de secundària de cara al curs vinent i mentre es construeixi el nou institut que s’emplaçarà al mateix recinte de l’actual Pere Lliscart.

La comunitat educativa i l’AMPA del Pere Lliscart han mostrat ja la seva satisfacció davant el nou pla que dona continuïtat al projecte educatiu de l’escola i també perquè assumirà la forta demanda escolar fruit del creixement demogràfic que es produeix a partir de l’any  2007.

Últimes notícies

Veure imatge de  David Monthiel rep dissabte el Premi L’H Confidencial (nova finestra)
Veure imatge de  Avui engega el festival d’innovació tecnològica L’Hospitalet-XR (nova finestra)
Veure imatge de  Els infants de les escoles aprenen a esmorzar bé (nova finestra)
Veure imatge de  Ofrena institucional al president Companys (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400