Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
 • Facebook
 • Twiter
 • Google Plus

10/11/2017

5a edició del lliurament del Premi Internacional Joaquim Grau

Veure imatge de 5a edició del lliurament del Premi Internacional Joaquim Grau (nova finestra)
Ahir dijous, 9 de novembre, va tenir lloc l’acte de la 5a edició del lliurament del Premi Internacional Joaquim Grau, a la Biblioteca Tecla Sala de l’Hospitalet, i que va comptar amb la presència en la taula inaugural del Tinent d’alcaldia i regidor d’educació de l’Ajuntament de l’Hospitalet, Jaume Graells, juntament amb la resta d’organitzadors de l’acte.

El Premi Internacional en Educació Social Joaquim Grau neix amb la intenció de retre un homenatge a en Joaquim Grau i Fuster com a persona i com a educador social, des de la iniciativa dels seus companys del Grup de Recerca en Educació Social (GRES).

Va ser a la ciutat de l’Hospitalet on Joaquim Grau va iniciar la seva trajectòria professional com a educador social, és per això que l’Ajuntament de l’Hospitalet s’afegeix a la iniciativa de GRES en l’organització d’aquest Premi Internacional, juntament amb el Col•legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya, Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència de la Generalitat de Catalunya, i la Diputació de Barcelona.

Per l’edició d’enguany es van presentar fins a 7 projectes que han tingut com a motiu de reflexió els diferents camps d’acció professional de l’educador social amb infants, adolescents i joves.

El treball guanyador del Premi d’aquesta edició ha estat, “Pràctiques restauratives en centres de Protecció a la Infància de Catalunya. Barcelona”.

La resta de treballs presentats han estat:
 
 • Travesías para dar lugar. Formatos para la educación y la emancipación –ARGENTINA
 • Tot pensant en infants i joves. Proposta de nous equips interdisciplinaris d’atenció a les víctimes d’emergències. Proposta creativa o innovació necessària. GIRONA
 • El perro de Apoyo Social al servicio de la Educación Social - SEGOVIA
 • Consum de Cànnabis i abandonament prematur dels estudis – VIC
 • Escrivint la nova era. L’escriptura col•lectiva com a eina de l’Educació Social –CALDES DE MONTBUI / MÈXIC
 • Pansofia. MÈXIC

Durant l’acte també es van presentar experiències de bones pràctiques amb infants i joves: Taller de teatre a l’Institut Europa, Hoquei ciutat, i Princeses guerreres.
 

Últimes notícies

Veure imatge de L’Ajuntament potencia els trajectes del camí escolar segur   (nova finestra)
Veure imatge de Desmantellada una plantació de marihuana (nova finestra)
Veure imatge de L’Hospitalet, present al certamen Fitur (nova finestra)
Veure imatge de Grup Promotor/Santillana i Ajuntament de L’H atorguen els Premis Aprenentatge Servei (ApS) Ciutat de L’Hospitalet   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400