Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

23/04/2019
Primavera de Tapes

Del 25 al 28 d’abril torna la Primavera de Tapes

Amb la participació de 37 establiments de la ciutat i del Mercat Municipal del Centre, que farà una nit de tapes La degustació consisteix en una tapa creada per a l’ocasió acompanyada d’una beguda, per 3 euros
Veure imatge de  Del 25 al 28 d’abril torna la Primavera de Tapes (nova finestra)
Del 25 al 28 d’abril, coincidint amb les Festes de Primavera, arriba la VIII edició de la ruta Primavera de Tapes. Un total de 37 bars, restaurants, cellers i hotels de la ciutat oferiran una tapa creada especialment per a l’ocasió, acompanyada de beguda (canya de cervesa, copa de vi, refresc o aigua) al preu de 3 euros.

Els establiments es troben repartits pels diferents barris de  L’Hospitalet tot i que, majoritàriament, es concentren en la zona dels actes centrals de les Festes. Són fàcilment localitzables, gràcies a un gran faristol a l’entrada del local, amb la imatge i el nom de la tapa amb què hi participen.

El xef i empresari Quim Marquès és, enguany, el padrí de la ruta Primavera de Tapes, que compta, a més, amb el Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet i amb l’entitat L’Hospitalet Gastronòmic com a membres del jurat degustador.

La Primavera de Tapes proposa també un concurs en què participen alhora restauradors i ciutadans. Els cellers, bars, restaurants i hotels opten a diferents guardons: Tapa més saborosa, Tapa més creativa i Tapa de més qualitat gastronòmica —atorgats per un jurat format per professionals del Centre de Formació d’Hostaleria, del Gremi d’Hostaleria i Alimentació i experts divulgadors de la gastronomia—, i Tapa més popular, escollida pel públic.

Entre els ciutadans que participin en la votació de la Tapa més popular se sortejaran diversos premis: un sopar per a dues persones al restaurant Bouquet Hesperia Tower; una nit d'hotel i esmorzar bufet per a dues persones a l'Hotel Madanis; una nit d'hotel i esmorzar per a dues persones a l'Hotel SB Plaza Europa; una nit d'hotel i esmorzar per a dues persones a l'Hotel Porta Fira; visita i tast a la fàbrica Tibidabo Brewing per a dues persones, caixa de 12 cerveses artesanes i dues samarretes; i un menú-degustació per a dues persones al restaurant del Centre de Formació d'Hostaleria de l'Ajuntament de L’Hospitalet.

Com és habitual també dintre de les Festes de Primavera, tindrà lloc la Nit de tapes al Mercat Municipal del Centre, el dissabte 27 d’abirl, de 20 a 24 hores. Les diferents parades oferiran les seves propostes en una iniciativa que vol donar a conèixer la qualitat dels productes frescos del mercat.

Primavera de tapes és un programa impulsat per l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació de l’Ajuntament de L’Hospitalet, que promociona les rutes gastronòmiques des de l’any 2012 amb la voluntat de fomentar la gastronomia de qualitat a la ciutat i donar a conèixer la gran oferta existent.


Últimes notícies

Veure imatge de  David Monthiel rep dissabte el Premi L’H Confidencial (nova finestra)
Veure imatge de  Avui engega el festival d’innovació tecnològica L’Hospitalet-XR (nova finestra)
Veure imatge de  Els infants de les escoles aprenen a esmorzar bé (nova finestra)
Veure imatge de  Ofrena institucional al president Companys (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400