Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

25/05/2020 13:30:00
Fase 1 desescalada

L’Ajuntament obre una línia d’atenció telefònica al comerç local

Personal tècnic de Comerç, Mercats i Consum atendrà les consultes al telèfon 93 402 60 24

També s’habiliten els correus promocio-comercial@l-h.cat i mercats@l-h.cat
Veure imatge de L’Ajuntament obre una línia d’atenció telefònica al comerç local (nova finestra)

L’Ajuntament de L’Hospitalet posa a disposició dels establiments comercials de la ciutat el número de telèfon 93 402 60 24 per atendre tot tipus de consultes i resoldre dubtes relacionats amb l’activitat comercial. Les consultes també s’atendran a través dels correus electrònics promoció-comercial@l-h.cat i mercats@l-h.cat .

A través dels dos canals —el telèfon i els comptes de correu— també s’oferirà informació de les mesures vigents en cada nova fase del pla de desescalada.

Així, amb l’entrada avui de L’Hospitalet en fase 1, els comerços de menys de 400m2 poden obrir al públic sense cita prèvia per atendre de forma individual els seus clients. L’aforament queda reduït a una tercera part i es manté l’horari d’atenció preferent a les persones de més de 65 anys. Pel que fa als comerços de més de 400 m2, poden obrir si acoten l’espai al públic a, com a molt, 400m2.

També poden obrir al públic, exclusivament amb cita prèvia, els concessionaris d’automoció, estacions d’inspecció tècnica de vehicles i centres de jardineria i vivers de plantes.

Els mercats municipals resten oberts de dilluns a dissabte, de 8 a 14 h. Des d’aquesta setmana, les parades d’alimentació també obriran els divendres per la tarda. És obligatori l’ús de la mascareta i mantenir les distàncies de seguretat.

L’hostaleria i la restauració continuen amb els serveis de lliurament a domicili i la recollida de comandes als establiments, fetes prèviament per via telefònica o en línia. Està prohibida la permanència o l’espera a l’interior del local.

Les terrasses a l’aire lliure es reobren al públic amb un 50 % de les taules respecte a l’any anterior i una ocupació màxima de 10 persones per agrupació de taules. S’evitarà l’ús de cartes impreses i productes d’autoservei (tovallons, setrills...).

Últimes notícies

Veure imatge de Joventut i Barradas inicien la temporada de tardor  (nova finestra)
Veure imatge de Exposicions, conferències i accions artístiques dins el Barcelona Gallery Weekend  (nova finestra)
Veure imatge de L’Hospitalet celebra la Setmana Europea de la Mobilitat (nova finestra)
Veure imatge de Arrenca un programa de formació i ocupació en neteja d’edificis (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400