Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

18/04/2018

Les mares i els pares de LA CASA DE LES FLORS construiran una cuineta amb palets de fusta natural per al pati de l'escola bressol

Veure imatge de  Les mares i els pares de LA CASA DE LES FLORS construiran una cuineta amb palets de fusta natural per al pati de l'escola bressol (nova finestra)
Les famílies de l’Escola Bressol Municipal La Casa de Les Flors participen en un projecte comunitari de l’escola creant, amb palets de fusta natural, una cuineta en el pati de l’escola. L’equip docent de l’escola, a més d’aportar els criteris pedagògics del projecte, ha establert els requisits bàsics de seguretat per a la construcció i ús de la cuineta, a fi i efecte d’obtenir el certificat d’homologació per al seu ús.

Per poder construir la cuineta, s’ha creat una comissió de treball integrada per unes dotze famílies que treballaran els divendres a la tarda de 15 a 17h.. Els pares estaran acompanyats per un membre de l’escola per fer l’acompanyament i la supervisió dels treballs i que aquest s’estiguin realitzant segons el disseny i les mesures de seguretat acordades.

Divendres passat, 13 d'abril, va ser el primer dia de feina i està previst poder tenir-la acabada en sis setmanes. Un cop feta, faran la inauguració al pati de l’escola amb tots els infants i les seves famílies.
 
Gràcies a la col•laboració de les famílies, el pati disposarà de tres grans estructures de joc, tal i com l’escola va plantejar a l’AMPA i a les famílies a l’inici de curs. El pati ja disposa de dues casetes de plàstic i una piràmide de joc construïda amb pneumàtics, en la que també van participar les famílies. Els infants podran gaudir d’un pati fabulós, on les construccions i diversos elements deixin anar les sensacions i la imaginació dels nens i nenes perquè puguin experimentar i desenvolupar el seu moviment a través del joc simbòlic.

Aquesta activitat és una de les moltes que organitza La Casa de les Flors que té com a protagonistes als infants i  les seves famílies.
 

Últimes notícies

Veure imatge de  L’Hospitalet incrementa un 16% de mitjana la recollida selectiva de residus (nova finestra)
Veure imatge de  Núria Marín: “El problema de l’habitatge només se solucionarà amb el consens de totes les institucions” (nova finestra)
Veure imatge de  Detinguts dos homes per tràfic de drogues en un local de la ronda de la Via   (nova finestra)
Veure imatge de  La remodelació del Poliesportiu Fum d’Estampa s’iniciarà al setembre (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400