Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

27/05/2016

L’Hospitalet reconeix l’Aprenentatge Servei

Veure imatge de  L’Hospitalet reconeix l’Aprenentatge Servei (nova finestra)
El passat 26 de maig la ciutat ha reconegut els joves i els tutors de ESO i batxillerat que participen als programes d’Aprenentatge i Servei (ApS). A l’acte, que va tenir lloc a la sala Salamandra de la ciutat i va comptar amb diverses actuacions musicals, es van entregar els diplomes de participació.

A l’acte van participar 353 persones entre alumnes de ESO i batxillerat, professorat i referents de les entitats i serveis que estan participant als programes d’ApS a la ciutat. La festa va començar amb l’actuació de l grup Llámalo X, guanyador de la darrera edició del concurs l’Hospi Sona. Després es van entregar els diplomes acreditatius. La sessió la va tancar Collateral X, finalista també de l’Hospi Sona.

Durant l’activitat es van projectar imatges d’algunes de les ApS que s’estan fent a l’actualitat a la ciutat i el vídeo que es projectarà properament a Rosario (Argentina) a l’entrega del premi Ciutats Educadores a les bones pràctiques de convivència atorgat a l’Hospitalet.

L’ApS és una metodologia educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte ben articular en què els participants es formen tot treballant sobre necessitats reals de l’entorn amb l’objectiu de millorar-lo.

L’Aprenentatge Servei, que reuneix aquest any prop de 60 experiències, ha comptat amb la participació de més de 3000 joves els darrers cinc anys.

L’experiència de treball directe de les ApS, que actualment és una prioritat per l’ajuntament, suposa interactuar amb cada un dels potencials agents participants. Aquesta realitat propícia la cohesió social, la creació de sinèrgies entre els diferents actors, el prestigi i reconeixement dels centres i la potenciació de l’associacionisme.

Últimes notícies

Veure imatge de  Aprovat inicialment el projecte del nou Poliesportiu Municipal Gasòmetre, a Santa Eulàlia (nova finestra)
Veure imatge de  “649_2018 estudio de luz” és la intervenció de sue975 en el projecte d’art urbà 12+1 d’aquest mes   (nova finestra)
Veure imatge de  Una dragona protagonitza el cartell de les Festes de Primavera  (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet tindrà a la tardor el Pacte local pel comerç   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400