Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

13/05/2015
COMPARTIM LA CRIANÇA I L’EDUCACIÓ DELS NOSTRES FILLS I FILLES

Cicle de Xerrades-Col·loqui a les escoles de Santa Eulàlia

XerradesVeure imatge de Xerrades per les famílies (nova finestra)
Quan neix una criatura, neix també una mare, un pare i una família. La majoria de famílies del nostre entorn tenen entre un i dos fills/es i acostumem a tenir-los al voltant dels 30 anys. L’experiència i els records de la pròpia criança queda una mica llunyana. Això genera molts dubtes sobre com han de ser els tractes adequats per aconseguir que els fills siguin autònoms, solidaris i joiosos, i puguin desenvolupar totes les potencialitats que els permetin afrontar els reptes de la vida i sentir-se mereixedors de la felicitat.
Per donar resposta a aquest fet, varem passar una enquesta a les famílies de les escoles bressol i parvularis públics, del curs passat, per identificar els temes que més preocupen i tractar-los en tres centres del barri, mentre els fills estan a l’escola. L’objectiu d’aquest cicle és recuperar l’instint natural de criança i educació que tenim totes les persones per fer fluir una relació natural amb els fills, que els transmeti la sensació real d’estar ben atesos, amb afecte, reconeixement i respecte. Us convidem que assistiu a les tres sessions de cada cicle o a vàries, ja que totes estan coordinades i són complementàries

Últimes notícies

Veure imatge de  Aprovat inicialment el projecte del nou Poliesportiu Municipal Gasòmetre, a Santa Eulàlia (nova finestra)
Veure imatge de  “649_2018 estudio de luz” és la intervenció de sue975 en el projecte d’art urbà 12+1 d’aquest mes   (nova finestra)
Veure imatge de  Una dragona protagonitza el cartell de les Festes de Primavera  (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet tindrà a la tardor el Pacte local pel comerç   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400