Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

13/05/2015
COMPARTIM LA CRIANÇA I L’EDUCACIÓ DELS NOSTRES FILLS I FILLES

Cicle de Xerrades-Col·loqui a les escoles de Santa Eulàlia

XerradesVeure imatge de Xerrades per les famílies (nova finestra)
Quan neix una criatura, neix també una mare, un pare i una família. La majoria de famílies del nostre entorn tenen entre un i dos fills/es i acostumem a tenir-los al voltant dels 30 anys. L’experiència i els records de la pròpia criança queda una mica llunyana. Això genera molts dubtes sobre com han de ser els tractes adequats per aconseguir que els fills siguin autònoms, solidaris i joiosos, i puguin desenvolupar totes les potencialitats que els permetin afrontar els reptes de la vida i sentir-se mereixedors de la felicitat.
Per donar resposta a aquest fet, varem passar una enquesta a les famílies de les escoles bressol i parvularis públics, del curs passat, per identificar els temes que més preocupen i tractar-los en tres centres del barri, mentre els fills estan a l’escola. L’objectiu d’aquest cicle és recuperar l’instint natural de criança i educació que tenim totes les persones per fer fluir una relació natural amb els fills, que els transmeti la sensació real d’estar ben atesos, amb afecte, reconeixement i respecte. Us convidem que assistiu a les tres sessions de cada cicle o a vàries, ja que totes estan coordinades i són complementàries

Últimes notícies

Veure imatge de  L’H incrementa un set per cent la recollida selectiva de residus (nova finestra)
Veure imatge de  S'ha presentat el nou CAP de Santa Eulàlia que serà una realitat en dos anys (nova finestra)
Veure imatge de  FAE, alta tecnologia de L'H cap a tot el món (nova finestra)
Veure imatge de  Les jugatecambientals dels parcs de Can Buxeres, les Planes i Bellvitge participen al BioBlitz 2018   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400