Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

05/12/2019

Economia

Núria Marín: “Amb la seva ampliació a L’Hospitalet, Fira de Barcelona jugarà en la primera divisió mundial de les fires i congressos”

L’alcaldessa ha participat en la presentació del balanç de l’any 2019 de Fira de Barcelona

Veure imatge de 	Núria Marín: “Amb la seva ampliació a L’Hospitalet, Fira de Barcelona jugarà en la primera divisió mundial de les fires i congressos” (nova finestra)
L’alcaldessa de L’Hospitalet i presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, ha dit que l’ampliació del recinte firal de Granvia “és del tot imprescindible si volem que Fira de Barcelona jugui a la primera divisió mundial de les fires i congressos. L’ampliació del recinte Granvia L’Hospitalet, ens permetrà competir amb els recintes firals més importants d’àmbit mundial, atreure grans certàmens, possibilitar el creixement dels salons actuals i tenir la capacitat d’acollir diversos esdeveniments alhora”.

Quan fa una setmana de l’aprovació del nou projecte financer per a l’ampliació del recinte de Granvia i la remodelació de Montjuïc, Marín ha explicat que com a Ajuntament “estem fent els deures i estem impulsant el planejament urbanístic necessari per generar l’espai que permeti l’ampliació del recinte”.

Sens dubte, l’arribada de Fira de Barcelona a L’Hospitalet ha estat un revulsiu per a l’economia de la ciutat”, ha declarat Marín, que ha volgut remarcar que aquesta capacitat d’atracció va més enllà del territori de L’Hospitalet i de la capital del país: “és tota la regió metropolitana i la xarxa de municipis de la província la que es beneficia dels projectes que acull aquest recinte firal”, ha afegit.

Fira és l’exemple del que moltes vegades no es fa, que és parlar, dialogar i consensuar”, ha dit per finalitzar la seva intervenció.

Aquestes declaracions les ha realitzat en el marc de la presentació del balanç de l’any 2019 de l’activitat de Fira de Barcelona. A la trobada informativa també han assistit la presidenta del Consell General de Fira de Barcelona i alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la consellera d’Empresa i Coneixement i vicepresidenta primera del Consell General de la institució, Àngels Chacón; el president de la Cambra de Comerç de Barcelona i vicepresident segon del Consell General de Cambres de Catalunya, Joan Canadell; el president del Consell d’Administració de Fira de Barcelona, Pau Relat; el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, i el vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès.

Últimes notícies

Veure imatge de Joventut i Barradas inicien la temporada de tardor  (nova finestra)
Veure imatge de Exposicions, conferències i accions artístiques dins el Barcelona Gallery Weekend  (nova finestra)
Veure imatge de L’Hospitalet celebra la Setmana Europea de la Mobilitat (nova finestra)
Veure imatge de Arrenca un programa de formació i ocupació en neteja d’edificis (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400