Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

30/10/2015.  
Solidaritat i Cooperació .  

Presentació del Pla d’acollida de les persones refugiades de la Mediterrània que arribaran a L’H .  

L’alcaldessa, Núria Marín, i la presidenta de Creu Roja L’Hospitalet, Dolores Ruiz, assistiran dilluns, 2 de novembre, l’acte informatiu programat amb motiu de l’acollida, les properes setmanes, de les persones que arribaran a la nostra ciutat després que les diferents institucions que s'encarreguen de distribuir-les entre els diferents municipis de Catalunya i d’arreu de l'Estat.

Enric Morist, coordinador de Creu Roja Catalunya, explicarà els detalls del pla d’acollida previst, així com la tasca que desenvoluparan el voluntariat i les persones i entitats que vulguin col•laborar-hi i que han estat convidades a l’acte. També hi serà Óscar Velasco, cap de comunicació de la missió de Creu Roja durant el mes de setembre a l’illa grega de Labos, que explicarà la seva experiència directa sobre territori..  

Últimes notícies

Veure imatge de  L’Ajuntament aprova inicialment la modificació del PGM per a la regulació d’habitatges d’ús turístic a L’Hospitalet   (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet se suma a l’Hora del Planeta (nova finestra)
Veure imatge de  El Centre d'Art Tecla Sala acull una exposició sobre el Sònar, coincidint amb el seu 25è aniversari (nova finestra)
Veure imatge de  S’amplia la zona de jocs infantils del parc de la Serp, a Sant Josep   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400