Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de El vicepresident Jordi Puigneró visita L’Hospitalet i es reuneix amb l’alcaldessa Núria Marín (nova finestra)
28/01/2022 12:45:00
Reunions bilaterals

El vicepresident Jordi Puigneró visita L’Hospitalet i es reuneix amb l’alcaldessa Núria Marín

En el marc de les trobades bilaterals per avançar en els temes pendents, tal com es va acordar en la Comissió Mixta Ajuntament-Generalitat, s’han abordat tres projectes estratègics com són el Clúster Biomèdic, el Pla director urbanístic  de la Granvia i L’Hospitalet 6.0

L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, s’ha reunit avui amb el vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró. Aquesta visita s’emmarca en les reunions bilaterals per avançar en els diferents temes de primera necessitat per a  la ciutadania, tal com es va acordar en la Comissió Mixta Ajuntament-Generalitat del passat 11 de gener.

En la trobada l’alcaldessa ha presentat a Puigneró el projecte L’Hospitalet 6.0, una aposta per la transformació digital de la ciutat, que vol fer de L’Hospitalet un territori plenament connectat, on tothom tingui accés a la tecnologia i les habilitats digitals com a factor d’inclusió social. El projecte s’està desenvolupant amb la Fundació Mobile World Capital com a partner principal i compta amb les aliances del Ministeri d'Indústria i l'AMB.

A continuació, després de signar el Llibre d’honor de la ciutat i saludar els portaveus municipals, Marín i Puigneró s’han traslladat a la seu del Consorci per a la Reforma de la Granvia, on han parlat de la reformulació del Pla director urbanístic de la Granvia, que continua amb la seva tramitació, i del Clúster Biomèdic de L’Hospitalet.

En aquest sentit, l’alcaldessa s’ha mostrat satisfeta per la coincidència plena d’ambdues institucions en la importància i el caràcter estratègic del Clúster Biomèdic i ha destacat que aquest mes de febrer s’iniciarà el procés participatiu del Pla director urbanístic de la Granvia.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400