Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

27/11/2020 12:40:00
Esports

Obre les portes el camp de futbol de la Torrassa

El camp de futbol era una antiga reivindicació del barri de la Torrassa
Veure imatge de Obre les portes el camp de futbol de la Torrassa (nova finestra)

Aquesta setmana ha començat a estar operatiu el camp de futbol municipal de la Torrassa. El camp de futbol ocupa una superfície de 6.700 m2 i serveix per dotar de nous usos esportius el parc de la Torrassa, on també es preveu la creació d’un skatepark.  

El nou equipament esportiu, destinat als equips del Collblanc-la Torrassa, té un terreny de joc amb gespa artificial i un edifici on s’ubiquen els locals i serveis de la instal·lació. A més, s’han habilitat dos camps de dimensions més reduïdes per a la pràctica del futbol, de forma transversal al camp gran.

El terreny de joc té una superfície de 4.712 m2  (95,2 m x 49,5 m); els espais públics (bancs, accessos i passos), 1.507 m2, i l’edifici dels vestidors, les oficines, el magatzem, el local social, el bar i els lavabos públics, 470 m2. El camp disposa d’un mur de contenció a la part posterior del Casal de la Gent Gran i de l’Escola Ramón y Cajal, en el qual es preveu pintar un gran mural.

El cost global de l'actuació ha estat de 3.193.103,83 euros i ha comptat amb un finançament de 2.065.875,41 euros per part de la Diputació de Barcelona. Les mesures decretades per fer front a la Covid han fet endarrerir la seva posada en marxa.

El camp de futbol era una antiga reivindicació del barri de la Torrassa, que se suma als altres equipaments municipals, educatius, culturals, socials i sanitaris ubicats als voltants de la part superior del parc: Regidoria del Districte II, Centre Cultural Collblanc-la Torrassa, Escola Santiago Ramón y Cajal, centre d’atenció primària, casal de gent gran i Hotel d’Entitats del barri.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400