Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

05/12/2012

Les biblioteques de L'H enceten la campanya solidària “Llibres per menjar”

Del 10 al 15 de desembre, en col•laboració amb el Banc dels Aliments de la Creu Roja
“Llibres per menjar” és la campanya solidària de la Xarxa de Biblioteques de L’Hospitalet per a la setmana del 10 al 15 de desembre. En col•laboració amb el Banc dels Aliments de la Creu Roja, les biblioteques conviden els seus usuaris a portar un producte alimentari a qualsevol dels equipaments. A canvi de la seva aportació rebran un llibre.

Les biblioteques de L’Hospitalet s’impliquen així en un projecte solidari per obtenir productes de primera necessitat. D’aquesta manera, es vol aprofitar la gran vitalitat dels equipaments per nodrir el Banc dels Aliments de la Creu Roja, un servei al qual recorren cada dia més famílies afectades per la crisi econòmica.

L’intercanvi de llibres es farà per aliments bàsics com ara llegums i oli. Creu Roja prestarà el suport logístic i la infraestructura necessària perquè el projecte reïxi. Per la seva banda, les biblioteques demanen la col•laboració dels usuaris per treballar com a voluntaris. També s’han editat punts de llibre al•lusius a la campanya.

A L’Hospitalet, 112.062 ciutadans disposen de carnet de biblioteques i 38.071 en són usuaris actius.

Últimes notícies

Veure imatge de Mesures especials a Collblanc, la Torrassa i la Florida per fer front a la Covid-19 (nova finestra)
Veure imatge de Mesures especials per fer front al rebrot de la Covid-19 (nova finestra)
Veure imatge de L’alcaldessa, Núria Marín, alerta d’un rebrot de casos de Covid-19 als barris del nord de L’Hospitalet (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400