Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de Un esfondrament obliga a desallotjar 22 habitatges d’un edifici del passatge Oliveras al barri de Collblanc-la Torrassa (nova finestra)
26/02/2023 20:30:00

Un esfondrament obliga a desallotjar 22 habitatges d’un edifici del passatge Oliveras al barri de Collblanc-la Torrassa

L’Ajuntament ha procedit al reallotjament de 21 persones a la residència municipal Els Alps. La resta de veïns i veÏnes ha marxat amb familiars i amics.

Un total de 22 habitatges d'un edifici del passatge Oliveras, al barri de Collblanc-la Torrassa, han hagut de ser desallotjats aquest diumenge a la tarda, per l'esfondrament que s’ha produït al terra de la porteria de l’immoble.

L’alcaldessa, Núria Marín, s’ha personat al lloc dels fets i ha dirigit personalment el reallotjament dels afectats. L’Ajuntament de L’Hospitalet ha reallotjat 21 persones a la residència municipal Els Alps. La resta dels veïns i les veïnes han marxat amb familiars i amics.

Dues dotacions dels bombers s’han desplaçat aquesta tarda a l'edifici i han procedit a la revisió de l'estructura, on el terra de l’entrada s’ha esfondrat uns 15 centímetres. Davant del risc de més moviments, han indicat la necessitat de desallotjar els 22 habitatges de l’edifici preventivament. L’edifici ha quedat tancat i custodiat.

Demà tècnics de l’Ajuntament inspeccionaran l’estructura de l’immoble per determinar l’abast del problema.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400