Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

29/06/2017

Torna el Tai-txi als parcs de la ciutat

El tai-txi és un art mil•lenari entre el poble xinès. Els seus practicants afirmen que els proporciona molts beneficis, incloses millores en la salut i la longevitat. A més, té la particularitat que combina ment, respiració i cos per equilibrar energies i atorgar un estat de salut excel•lent a qui el practica.

Per això cada estiu, el Servei d’Esports i Joventut de l’Ajuntament organitza sessions de tai-txi a l’aire lliure als parcs més grans de la ciutat. S’emmarquen dins el programa de l’Estiu Jove però són obertes a totes les edats.

Els experts asseguren que la seva pràctica és eficaç per a les persones que pateixen de dolors crònics, hipertensió, arteriosclerosi, trastorns respiratoris i digestius o estrès, entre d’altres.

Si hi esteu interessats podeu assistir al Parc de Can Buxeres, els dies 3, 4, 5 i 6 de juliol; al Parc de Bellvitge, els dies 10, 11, 12 i 13 de juliol; al Parc de l’Alhambra els dies 17, 18, 19 i 20 de juliol i al Parc les Planes el 24, 25, 26 i 27de juliol.

Els horaris seran els dilluns i dimecres de 9.30 a 11h i els dimarts i dijous de 19.30 a 21h.

Es recomana utilitzar calçat i roba còmodes i una gorra, i portar aigua per anar bevent durant l’activitat.

Per a més informació podeu trucar al 93 402 60 66.
 

Últimes notícies

Veure imatge de  L’Hospitalet acollirà a l’agost el Campionat Mundial d’Halterofília Màster (nova finestra)
Veure imatge de  L’alcaldessa demana al conseller Buch incrementar la col•laboració en matèria de seguretat   (nova finestra)
Veure imatge de  L’alcaldessa demana al conseller Buch incrementar la col•laboració en matèria de seguretat   (nova finestra)
Veure imatge de  Els alumnes de L'H Èxit reben els seus diplomes (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400