Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

29/06/2017

Torna el Tai-txi als parcs de la ciutat

El tai-txi és un art mil•lenari entre el poble xinès. Els seus practicants afirmen que els proporciona molts beneficis, incloses millores en la salut i la longevitat. A més, té la particularitat que combina ment, respiració i cos per equilibrar energies i atorgar un estat de salut excel•lent a qui el practica.

Per això cada estiu, el Servei d’Esports i Joventut de l’Ajuntament organitza sessions de tai-txi a l’aire lliure als parcs més grans de la ciutat. S’emmarquen dins el programa de l’Estiu Jove però són obertes a totes les edats.

Els experts asseguren que la seva pràctica és eficaç per a les persones que pateixen de dolors crònics, hipertensió, arteriosclerosi, trastorns respiratoris i digestius o estrès, entre d’altres.

Si hi esteu interessats podeu assistir al Parc de Can Buxeres, els dies 3, 4, 5 i 6 de juliol; al Parc de Bellvitge, els dies 10, 11, 12 i 13 de juliol; al Parc de l’Alhambra els dies 17, 18, 19 i 20 de juliol i al Parc les Planes el 24, 25, 26 i 27de juliol.

Els horaris seran els dilluns i dimecres de 9.30 a 11h i els dimarts i dijous de 19.30 a 21h.

Es recomana utilitzar calçat i roba còmodes i una gorra, i portar aigua per anar bevent durant l’activitat.

Per a més informació podeu trucar al 93 402 60 66.
 

Últimes notícies

Veure imatge de  Núria Marín mostra la seva satisfacció per la  sentència del TSJC que obliga la Generalitat a abonar a l’Ajuntament la subvenció per alumne i any de les escoles bressol municipals   (nova finestra)
Veure imatge de  Marín acull amb satisfacció l’inici de la tramitació parlamentària per poder destinar el superàvit municipal a actuacions destinades a la ciutadania (nova finestra)
Veure imatge de  La nova Granvia a L’H rep el I Premi Ciutat i Territori Albert Serratosa (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400