Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

30/05/2018

Els nens i nenes de l'Escola Bressol Municipal LA CASA DE LES FLORS gaudeixen de la cuineta construïda amb palets de fusta natural al pati de l'escola

Veure imatge de  Els nens i nenes de l'Escola Bressol Municipal LA CASA DE LES FLORS gaudeixen de la cuineta construïda amb palets de fusta natural al pati de l'escola (nova finestra)
Des de dilluns, els nenes i les nenes de l'Escola Bressol Municipal La Casa de les Flors, gaudeixen de la cuineta construïda amb palets de fusta natural al pati de l'escola, amb la col·laboració de les famílies de l'Escola.

Divendres passat van acabar els treballs de construcció de la cuineta al pati de l'escola. Durant sis setmanes, cada divendres de 15h a 17h, un grup de pares i mares, acompanyats d'un membre de l'equip educatiu, han treballat en la construcció de la cuineta.

Gràcies a la col·laboració de les famílies, els infants poden gaudir d'un pati fabulós, amb tres grans estructures de joc: casetes de plàstic, piràmide de joc construïda amb pneumàtics i la cuineta de palets de fusta natural. Gràcies a les construccions i diversos elements que hi ha al pati, els infants poden experimentar i desenvolupar el seu moviment a travès del joc simbòlic. 

Aquesta activitat és una de les moltes que organitza La Casa de Les Flors que té com a protagonistes als infants i les seves famílies. 

Moltes felicitats per la feina feta!!!!!

 

Últimes notícies

Veure imatge de  Arrenquen els 42ns Jocs Escolars de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  La Chana pujarà a l’escenari del Teatre Joventut per mostrar el talent d’una artista autodidacta i irrepetible (nova finestra)
Veure imatge de  La Guàrdia Urbana denuncia una carnisseria per abocaments incontrolats (nova finestra)
Veure imatge de Consell de Ciutat (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400