Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

25/05/2016.  

Les 17enes Jornades Científiques i Tecnològiques de Secundària impulsen la recerca   .  

Veure imatge de Cartell de les Jornades (nova finestra)
Comença la 17ena edició de les Jornades Científiques i Tecnològiques d’Educació Secundària, iniciativa que fomenta la creativitat científica i tecnològica i l’actitud de recerca i innovació de l’alumnat dels centres d’ensenyament secundari de l’Hospitalet ( ESO, Batxillerat).

Jaume Graells, Tinent d’Alcalde d’Educació i Cultura, obrirà demà dijous 26 de maig les Jornades on s’exposaran els treballs de recerca presentats. També farà esment dels seus objectius principals, que són crear un espai a la ciutat que estimuli la recerca, reconèixer la tasca del professorat de secundària, afavorir l’intercanvi d’experiències entre alumnes i centres i impulsar la recerca com a via cap a estudis superiors.

A l’edició d’aquest any s’han presentat 57 treballs,de 12 centres (9 instituts i 3 centres concertats) dels quals se n’han seleccionat trenta-cinc.
El jurat avaluador està format per M. Àngels Almendros, inspectora d’Educació, Genís Pascual, del Centre d’Estudis de l’Hospitalet, Gemma Fornons i Joan Duran, de l’IDIBELL I Bep Masdeu, professor jubilat de la ciutat.

La clausura de les jornades i l’acte de lliurament de premis es farà el proper dia 17 de juny a les 12.00 al centre cultural Tecla Sala i estan obertes a qualsevol que vulgui conèixer l’actualitat de la recerca científica i tecnològica a la ciutat.

Descarrèga't les bases a http://www.l-h.cat/educacio
.  

Últimes notícies

Veure imatge de  El web de l’Ajuntament obté el segell Infoparticip@ de qualitat i transparència (nova finestra)
Veure imatge de  Concentració davant de l'Acollidora pels drets de les persones refugiades (nova finestra)
Veure imatge de  Les Festes de Primavera revaliden l’èxit de públic (nova finestra)
Veure imatge de  Gina Cama, d’Osona, guanya el Concurs de Cocteleria Trofeu Ciutat de L’Hospitalet   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400