Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

25/05/2016

Les 17enes Jornades Científiques i Tecnològiques de Secundària impulsen la recerca  

Veure imatge de Cartell de les Jornades (nova finestra)
Comença la 17ena edició de les Jornades Científiques i Tecnològiques d’Educació Secundària, iniciativa que fomenta la creativitat científica i tecnològica i l’actitud de recerca i innovació de l’alumnat dels centres d’ensenyament secundari de l’Hospitalet ( ESO, Batxillerat).

Jaume Graells, Tinent d’Alcalde d’Educació i Cultura, obrirà demà dijous 26 de maig les Jornades on s’exposaran els treballs de recerca presentats. També farà esment dels seus objectius principals, que són crear un espai a la ciutat que estimuli la recerca, reconèixer la tasca del professorat de secundària, afavorir l’intercanvi d’experiències entre alumnes i centres i impulsar la recerca com a via cap a estudis superiors.

A l’edició d’aquest any s’han presentat 57 treballs,de 12 centres (9 instituts i 3 centres concertats) dels quals se n’han seleccionat trenta-cinc.
El jurat avaluador està format per M. Àngels Almendros, inspectora d’Educació, Genís Pascual, del Centre d’Estudis de l’Hospitalet, Gemma Fornons i Joan Duran, de l’IDIBELL I Bep Masdeu, professor jubilat de la ciutat.

La clausura de les jornades i l’acte de lliurament de premis es farà el proper dia 17 de juny a les 12.00 al centre cultural Tecla Sala i estan obertes a qualsevol que vulgui conèixer l’actualitat de la recerca científica i tecnològica a la ciutat.

Descarrèga't les bases a http://www.l-h.cat/educacio

Últimes notícies

Veure imatge de  Aprovat inicialment el projecte del nou Poliesportiu Municipal Gasòmetre, a Santa Eulàlia (nova finestra)
Veure imatge de  “649_2018 estudio de luz” és la intervenció de sue975 en el projecte d’art urbà 12+1 d’aquest mes   (nova finestra)
Veure imatge de  Una dragona protagonitza el cartell de les Festes de Primavera  (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet tindrà a la tardor el Pacte local pel comerç   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400