Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

29/01/2020

El Grup Permanent de l'FP aborda els reptes d’aquests estudis a la ciutat

Representants de centres educatius i ocupacionals, universitats, sindicats, agents socials i entitats, teixit empresarial i administracions participen al Ple del Grup

Incidir en l’orientació i el foment de l’FP dual i ampliar l’oferta de graus mitjans i superiors a la ciutat són alguns dels principals reptes
Reunit el Ple del Grup Permanent de la Formació Professional de L’Hospitalet a Gornal Activa, integrat per unes 60 persones representants de centres educatius públics, concertats i privats, centres ocupacionals, universitats, sindicats, agents socials, entitats, associacions empresarials, Diputació de Barcelona, Àrea Metropolitana i Ajuntament de L’Hospitalet. La reunió ha comptat amb la participació del tinent d’alcaldia d’Educació, Esports i Joventut, Jaume Graells; la tinenta d’alcaldia d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, Rocío Ramírez, i la regidora delegada de Joventut, Laura García.

La reunió ha servit per presentar el Pla estratègic del Grup Permanent de l’FP, que s’ha fixat com a full de ruta treballar sobre els següents eixos estratègics: l’orientació, l’FP empresa i l’FP dual, i l’eix de la difusió i la promoció de la formació professional a la ciutat.

Aquests eixos estratègics es tradueixen a avançar en les tasques d’orientació dels joves, fomentar l’FP dual i donar a conèixer les oportunitats d’aquesta modalitat, i difondre l’oferta amb iniciatives com ara la Setmana de l’FP que es fa cada any al mes de maig (aquest any està prevista a final d’abril).

L’Ajuntament s’ha dotat d’una comissió municipal de treball transversal integrada per les àrees d’Educació, Esports i Joventut i Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, liderada pels tinents d’alcaldia de les dues àrees, Jaume Graells i Rocío Ramírez, i coordinada per la regidora adjunta de Joventut. Laura García. També en formen part tècnics i tècniques municipals. L’objectiu d’aquesta comissió és crear un espai comú de totes les àrees municipals que treballen per l’FP a la ciutat i contribuir a dinamitzar el Grup Permanent de l’FP.

Últimes notícies

Veure imatge de L’Hospitalet treu l’activitat física als parcs de la ciutat (nova finestra)
Veure imatge de Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra incrementen els operatius conjunts de vigilància  (nova finestra)
Veure imatge de Finalitzen els cursos de PFI del Centre de Formació d’Hostaleria (nova finestra)
Veure imatge de El Centre Cultural Santa Eulàlia acull els dies 9, 16 i 23 de juliol unes jornades de donació de sang (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400