Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

14/09/2018

VI Caminada Popular per la Mobilitat

Inscripcions gratuïtes del 18 de setembre al 2 d’octubre als Poliesportius Municipals de L’Hospitalet
Veure imatge de  VI Caminada Popular per la Mobilitat (nova finestra)
Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Sota el lema ‘Combina i mou-te!’, la Setmana del 2018 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també promou la utilització de diferents modes de transport segons el desplaçament.

La caminada popular per la Mobilitat, consisteix en una passejada per la cornisa verda i el riu, amb dos recorreguts de circuit urbà, un de 10km i un altre de 15km, amb punts de control i avituallament líquid.

La sortida a les 9 del matí, estarà ubicada al carrer Riera de l’Escorxador, davant del Poliesportiu Municipal del Centre.

Inscripcions gratuïtes del 18 de setembre al 2 d’octubre als Poliesportius Municipals de L’Hospitalet amb reserva de places per inscriure’s el mateix dia.
 

Últimes notícies

Veure imatge de  La Generalitat es compromet a accelerar les obres de les escoles Ernest Lluch i Paco Candel   (nova finestra)
Veure imatge de  L’FP a L’H estrena el cicle superior d’automatització i robòtica industrial i el cicle superior de condicionament físic   (nova finestra)
Veure imatge de  Lliçó inaugural del curs 2018-2019 (nova finestra)
Veure imatge de  Tot a punt per a la nova Tardor Jove (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400