Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

14/09/2018

VI Caminada Popular per la Mobilitat

Inscripcions gratuïtes del 18 de setembre al 2 d’octubre als Poliesportius Municipals de L’Hospitalet
Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Sota el lema ‘Combina i mou-te!’, la Setmana del 2018 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també promou la utilització de diferents modes de transport segons el desplaçament.

La caminada popular per la Mobilitat, consisteix en una passejada per la cornisa verda i el riu, amb dos recorreguts de circuit urbà, un de 10km i un altre de 15km, amb punts de control i avituallament líquid.

La sortida a les 9 del matí, estarà ubicada al carrer Riera de l’Escorxador, davant del Poliesportiu Municipal del Centre.

Inscripcions gratuïtes del 18 de setembre al 2 d’octubre als Poliesportius Municipals de L’Hospitalet amb reserva de places per inscriure’s el mateix dia.
 

Últimes notícies

Veure imatge de  Sant Jordi omple de roses i de llibres la rambla de Just Oliveras (nova finestra)
Veure imatge de  Del 25 al 28 d’abril, la ciutat està de Festes! (nova finestra)
Veure imatge de  Del 25 al 28 d’abril torna la Primavera de Tapes (nova finestra)
Veure imatge de  Es decreten tres dies de dol per les tres persones mortes a l’incendi de la Riera Blanca   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400