Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

02/06/2016.  

La Casa del Molí combat la crisi amb una nova edició del Mercat Solidari   .  

Veure imatge de Detall de l'exposició de roba infantil de segona mà (nova finestra)
Amb la voluntat de donar una segona oportunitat a la roba, ajudar a combatre la crisi i fomentar la l’educació de valors dels nens i les famílies, el passat dilluns dia 30, l’escola bressol municipal (EBM) La Casa del Molí ha celebrat amb èxit l’edició d’estiu de seu tradicional Mercat Solidari.

Durant les darreres setmanes, les famílies del centre van portar a l’escola la roba i les joguines que ja no utilitzaven per posar-les a disposició de qui les pogués necessitar. Al mercat, una vegada classificada, cadascú va triar segon les seves necessitats.

La iniciativa, que va tenir una bona assistència de públic, ajuda allargar la vida de la roba d’uns nens que, com fa palès la Irene Montalbán, presidenta de l’associació de mares i pares (AMPA) de l’escola “creixen molt ràpid”.

El Mercat Solidari, que celebra cada any una edició d’hivern i una altra d’estiu, va sorgir el 2012 quan La Casa del Molí es va convertir en una “escola verda”, títol que concedeixen els Departaments de Medi Ambient i Educació als centres que elaboren un pla i accions per tal d’afavorir una bona actitud davant el medi ambient.

Segons la directora de La Casa del Molí, Beatriz Gómez, entre d’altres factors, el mercat  “contribueix a tenir un ecosistema més sà”.

.  

Últimes notícies

Veure imatge de  Campanya informativa de bones pràctiques comercials (nova finestra)
Veure imatge de  Nou conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i les entitats de la Xarxa Anadromes (nova finestra)
Veure imatge de  “In absentia”, el Solstici del TPK al Centre d’Art Tecla Sala (nova finestra)
Veure imatge de  13è Concurs L’H Joves Emprenedors i Emprenedores (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400