Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

02/06/2016.  

La Casa del Molí combat la crisi amb una nova edició del Mercat Solidari   .  

Veure imatge de Detall de l'exposició de roba infantil de segona mà (nova finestra)
Amb la voluntat de donar una segona oportunitat a la roba, ajudar a combatre la crisi i fomentar la l’educació de valors dels nens i les famílies, el passat dilluns dia 30, l’escola bressol municipal (EBM) La Casa del Molí ha celebrat amb èxit l’edició d’estiu de seu tradicional Mercat Solidari.

Durant les darreres setmanes, les famílies del centre van portar a l’escola la roba i les joguines que ja no utilitzaven per posar-les a disposició de qui les pogués necessitar. Al mercat, una vegada classificada, cadascú va triar segon les seves necessitats.

La iniciativa, que va tenir una bona assistència de públic, ajuda allargar la vida de la roba d’uns nens que, com fa palès la Irene Montalbán, presidenta de l’associació de mares i pares (AMPA) de l’escola “creixen molt ràpid”.

El Mercat Solidari, que celebra cada any una edició d’hivern i una altra d’estiu, va sorgir el 2012 quan La Casa del Molí es va convertir en una “escola verda”, títol que concedeixen els Departaments de Medi Ambient i Educació als centres que elaboren un pla i accions per tal d’afavorir una bona actitud davant el medi ambient.

Segons la directora de La Casa del Molí, Beatriz Gómez, entre d’altres factors, el mercat  “contribueix a tenir un ecosistema més sà”.

.  

Últimes notícies

Veure imatge de  L’Hospitalet reclama destinar els 20,1 milions de superàvit del 2016 a inversions i polítiques socials (nova finestra)
Veure imatge de  Àlex Mitrani ha estat reconegut amb el Premi de l’Associació Catalana de Crítics d’Art per haver comissariat l’exposició “La lliçó de Diògenes”   (nova finestra)
Veure imatge de  Concentració silenciosa en solidaritat amb les víctimes i condemna de l'atemptat de Londres (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet participa aquest dissabte a l’Hora del Planeta 2017 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400