Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de L’Ajuntament millora els jardins de Francesc Pedra i Lola Peñalver, a Collblanc-la Torrassa (nova finestra)
15/09/2021 16:00:00
Espais verds

L’Ajuntament millora els jardins de Francesc Pedra i Lola Peñalver, a Collblanc-la Torrassa

Es renova la jardineria, el mobiliari urbà i el reg, i la zona enjardinada es protegeix amb una tanca de fusta

Els jardins de Francesc Pedra i Lola Peñalver són objecte d’una actuació de millora per fer més amable aquest espai d’estada del veïnat de Collblanc-la Torrassa. Els treballs comporten el canvi de la jardineria amb planta vivaç i arbustiva, que floreix en una època de l’any i és molt resistent.

La zona enjardinada es protegeix amb una tanca de fusta. A més, es realitzaran obres per obtenir una xarxa de reg i minimitzar l’ús d’aigua. Els treballs de millora també inclouen la renovació de mobiliari urbà, amb la substitució de bancs per cadires.

L’actuació als jardins de Francesc Pedra i Lola Peñalver s’emmarca en els objectius fixats al Pla director del verd urbà de L’Hospitalet, l’objectiu del qual és fer la transició dels espais verds i l’arbrat de la ciutat cap a un nou verd urbà biodivers, saludable, sostenible, resilient i adaptat a l’ecosistema urbà, que disposi de les millors condicions per al seu desenvolupament i amb capacitat d’adaptació al canvi climàtic.

La finalitat és tenir un verd accessible, amb una distribució equitativa i justa que satisfaci les necessitats de la ciutat, tot actuant per la millora mediambiental, social i de la salut de les persones.

Els jardins de Francesc Pedra i Lola Peñalver, ubicats en la confluència del carrer de Mas i el carrer de la Joventut, és un espai obert que va néixer amb el desenvolupament del Pla integral de Collblanc-la Torrassa, obeint a la necessitat d’aquests barris de noves zones verdes i d’estada per a la ciutadania.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400