Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

08/07/2019

Convocatòria

Acte d’inauguració del mural en record del passat industrial de L'Hospitalet

L’Ajuntament de L’Hospitalet i Aigües de Barcelona inauguraran dimecres, 10 de juliol, a les 19 h, al carrer de la Riera de la Creu, 32, el mural en record del passat industrial de la ciutat. A l’acte d’inauguració hi intervindran Núria Marín, alcaldessa de la ciutat, i Ignacio Escudero, director general d’Aigües de Barcelona.

La pintura d’aquest mural s’emmarca dins la iniciativa “Recuperem els barris”, impulsada per Aigües de Barcelona i que té com a objectiu recuperar la memòria històrica dels barris i de les ciutats de l’àrea metropolitana de Barcelona. El mural que ja llueix al carrer de la Riera de la Creu ha estat pintat per l’artista Slim Art i recorda les tasques que duien a terme les filadores a les fàbriques tèxtils.

Durant el segle XX, el desenvolupament de la indústria tèxtil va transformar L’Hospitalet i la va convertir en la gran ciutat que és avui dia. El mural vol ser un homenatge als homes i a les dones que amb el seu esforç ho van fer possible.

Últimes notícies

Veure imatge de La Generalitat reobre els CAP que va tancar a L’H per la Covid-19 (nova finestra)
Veure imatge de Els mercats municipals amplien horari i, des d’avui, obren també els divendres a la tarda (nova finestra)
Veure imatge de L’artista Garbi KW, nou comissari d’art urbà de L’Hospitalet  (nova finestra)
Veure imatge de Reunió amb els hotelers de L’H per analitzar la situació arran de la crisi per la Covid-19 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400