Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

08/07/2019
Convocatòria

Acte d’inauguració del mural en record del passat industrial de L'Hospitalet

L’Ajuntament de L’Hospitalet i Aigües de Barcelona inauguraran dimecres, 10 de juliol, a les 19 h, al carrer de la Riera de la Creu, 32, el mural en record del passat industrial de la ciutat. A l’acte d’inauguració hi intervindran Núria Marín, alcaldessa de la ciutat, i Ignacio Escudero, director general d’Aigües de Barcelona.

La pintura d’aquest mural s’emmarca dins la iniciativa “Recuperem els barris”, impulsada per Aigües de Barcelona i que té com a objectiu recuperar la memòria històrica dels barris i de les ciutats de l’àrea metropolitana de Barcelona. El mural que ja llueix al carrer de la Riera de la Creu ha estat pintat per l’artista Slim Art i recorda les tasques que duien a terme les filadores a les fàbriques tèxtils.

Durant el segle XX, el desenvolupament de la indústria tèxtil va transformar L’Hospitalet i la va convertir en la gran ciutat que és avui dia. El mural vol ser un homenatge als homes i a les dones que amb el seu esforç ho van fer possible.

Últimes notícies

Veure imatge de  Arriba Sinergia, la festa de la recerca i la innovació en salut de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  El veïnat del Districte III decidirà la ubicació del nou Poliesportiu de Santa Eulàlia  (nova finestra)
Veure imatge de  L’exposició “Construccions identitàries. Work in progress” arriba a L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  El carsharing de SEAT, Respiro, arriba a L'Hospitalet (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400