Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

08/07/2019
Convocatòria

Acte d’inauguració del mural en record del passat industrial de L'Hospitalet

L’Ajuntament de L’Hospitalet i Aigües de Barcelona inauguraran dimecres, 10 de juliol, a les 19 h, al carrer de la Riera de la Creu, 32, el mural en record del passat industrial de la ciutat. A l’acte d’inauguració hi intervindran Núria Marín, alcaldessa de la ciutat, i Ignacio Escudero, director general d’Aigües de Barcelona.

La pintura d’aquest mural s’emmarca dins la iniciativa “Recuperem els barris”, impulsada per Aigües de Barcelona i que té com a objectiu recuperar la memòria històrica dels barris i de les ciutats de l’àrea metropolitana de Barcelona. El mural que ja llueix al carrer de la Riera de la Creu ha estat pintat per l’artista Slim Art i recorda les tasques que duien a terme les filadores a les fàbriques tèxtils.

Durant el segle XX, el desenvolupament de la indústria tèxtil va transformar L’Hospitalet i la va convertir en la gran ciutat que és avui dia. El mural vol ser un homenatge als homes i a les dones que amb el seu esforç ho van fer possible.

Últimes notícies

Veure imatge de Instal·lada una placa commemorativa a Dani Infante en la parada d’autobús de l’Hospital Duran i Reynals (nova finestra)
Veure imatge de La multiculturalitat i la diversitat centren les Jornades Formatives per a Consellersi Conselleres Escolars (nova finestra)
Veure imatge de L'alcaldessa assisteix a la Tech Spirit Barcelona  (nova finestra)
Veure imatge de L’Hospitalet incrementa un 8% la recollida selectiva de residus  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400