Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

20/11/2019
Comissió bilateral

Compromís de la Generalitat per construir el nou Hospital General a Can Rigal  

També s’han abordat diferents temes en matèria de salut, educació, esports, infraestructures i habitatge, entre d’altres
 
Veure imatge de  Compromís de la Generalitat per construir el nou Hospital General a Can Rigal   (nova finestra)
L’alcaldessa, Núria Marín, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, han anunciat la voluntat del Govern de la Generalitat de prioritzar el projecte de construcció del nou Hospital General de L’Hospitalet als terrenys de Can Rigal i de començar a treballar en l’àmbit de la planificació territorial per fer-ho possible. L’anunci s’ha fet en finalitzar la reunió de la Comissió Mixta, formada per representants d’ambdues administracions, celebrada al Palauet de Can Buxeres.

També en l’àmbit de la salut, Marín i Calvet han explicat que ja es troba pràcticament enllestit el conveni entre Ajuntament i Generalitat per a la construcció d’un equipament al barri de Sant Josep que aculli el nou CUAP, el centre d’assistència primària del barri i una base d’ambulàncies.

Pel que fa a equipaments esportius, ambdues administracions col•laboraran en el projecte de convertir la pista de l’antiga escola Joanot Martorell, al carrer de la Riera del Canyet, en una instal•lació esportiva coberta que donarà servei a l’activitat de les entitats esportives del Districte I. El projecte consisteix a cobrir la pista i construir uns nous vestidors per acollir l’activitat de diferents equips i clubs de la ciutat.

En matèria d’educació, s’ha avançat que el gener de 2020 s’adjudicaran les obres per a la construcció del nou edifici de l’Escola Ernest Lluch, a Collblanc. També s’ha comunicat la intenció de buscar unes noves instal•lacions per reubicar els actuals serveis d’educació especial.

Finalment, a l’apartat d’habitatge, s’ha anunciat que s’incrementarà la dotació econòmica de l’Oficina Municipal d’Habitatge del municipi així com que es posaran a disposició de la Mesa d’Emergència de L’Hospitalet més habitatges per atendre les situacions d’emergència habitacional a la ciutat.

Últimes notícies

Veure imatge de L’Ajuntament demana a la Generalitat la planificació i l’execució urgents de les obres de l’Escola Busquets i Punset (nova finestra)
Veure imatge de 113 persones procedents d’un pla d’ocupació s’incorporen a l’Ajuntament  (nova finestra)
Veure imatge de Visita als horts eco-socials de Creu Roja a Can Buxeres (nova finestra)
Veure imatge de Avis preventiu de contaminació per partícules en suspensió (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400