Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

11/03/2016
Cultura

Senzillesa i simbolisme al cartell de les Festes de Primavera 2016

Ha guanyat la convocatòria d’aquest any amb la imatge d’un espanta-sogres que recorda la llengua d’un drac.
Veure imatge de  Senzillesa i simbolisme al cartell de les Festes de Primavera 2016 (nova finestra)
Avui s’ha presentat el cartell de la pròxima edició de les Festes de Primavera, obra de Daniel Ligero, alumne de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella, de la ciutat. Els altres dos finalistes han estat Sergi Gorgues i Ester Penalva. El jurat ha destacat la qualitat de les obres presentades aquest any. L’acte de presentació del premi ha comptat amb l’assistència de Jaume Graells, tinent d’alcaldia i regidor d’Educació i Cultura.

El cartell guanyador té un fons de color verd, com la pell d’un drac, i al mig hi ha un espanta-sogres vermell, que simbolitza la festa i que simula ser la llengua del drac, un disseny que a través de la simplicitat reflecteix molt bé l’esperit de la festa.

Aquesta serà la cinquena edició de les Festes de Primavera amb un cartell dissenyat per un alumne de l’escola. L’Ajuntament i l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella van establir un acord de col•laboració per obrir un procés participatiu entre l’alumnat del centre per difondre la producció i l’obra gràfica de joves dissenyadors. El disseny es reproduirà en el material promocional (banderoles, tanques publicitàries, programes de mà, etc.) de la pròxima edició de les Festes de Primavera de L’Hospitalet, que es tindran lloc del 21 al 24 d’abril.

Les bases de la convocatòria fixen, a més de requisits tècnics, que el motiu principal del cartell ha de ser un drac, símbol de les Festes de Primavera, i que cal reflectir, entre d’altres, l’esperit que impregna totes les festes populars.

El guanyador de la convocatòria rebrà com a premi 600 euros i els finalistes obtindran 300 euros cadascun. El guanyador, a més, treballarà amb l’equip del Servei d’Imatge Corporativa i Relacions Externes en l’adaptació del disseny als diferents suports.

L’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella és una de les set escoles oficials del Departament d’Ensenyament de la Generalitat especialitzada en els estudis superiors de disseny. El centre ha estat pioner en l’experimentació dels cicles formatius de la família del disseny gràfic.

Últimes notícies

Veure imatge de  A partir de 2021, Fira Granvia L’H acollirà el saló lider del sector audiovisual (nova finestra)
Veure imatge de  Nou pla d’ocupació per a 91 persones (nova finestra)
Veure imatge de  Acte de reconeixement a esportistes de L’H (nova finestra)
Veure imatge de  El circ arriba al jovent de la Florida (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400