Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

09/07/2018

Avui s'ha reunit la Xarxa Territorial Educació 360. Educació a Temps Complet- PEE de Bellvitge- Gornal

Veure imatge de  Avui s'ha reunit la Xarxa Territorial Educació 360. Educació a Temps Complet- PEE de Bellvitge- Gornal (nova finestra)
Aquest matí al Centre Cultural de Bellvitge-Gornal s'han reunit la Xarxa Territorial Educació 360- Pla Educatiu d'Entorn de Bellvitge-Gornal, que està formada pels centres educatius del districte Bellvitge-Gornal, les entitats, i els serveis municipals que participen en les diferents activitats del PEE.

La presentació de la sessió ha estat a càrrec de Manuela Rubio, inspectora d'Educació del Departament d'Ensenyament, coneixedora de la realitat del Districte de Bellvitge- Gornal.

Hem comptat també per aquesta sessió amb la participació de la coordinadora de l'Aliança Educació 360, Núria Duñó que ens ha explicat el marc de l'Educació 360. Educació a temps complet, iniciativa impulsada per la Fundació Jaume Bofill, Diputació de Barcelona, i Federació de Moviments de Renovació Pedagògica (FMRP).

L'Educació 360. Educació a temps complet té per objectiu que el model educatiu promogui i integri les oportunitats educatives que són fora del sistema reglat, extraescolars i comunitàries, garantint al màxim l'equitat en el seu accés.

L'Educació 360 és el resultat d'experiències, programes desenvolupats, iniciatives i actius que comparteixen objectius: com poden ser els Projectes Educatius de Ciutat (PEC), Iniciatives de lea comunitat (lleure educatiu, món cultural, esportiu, social), moviments d'Innovació i transformació educativa dels centres educatius, o els Plans Educatius d'Entorn com és el cas de l'Hospitalet de Llobregat.

Ha estat Teresa Sambola, cap del servei d'Educació de l'Ajuntament de l'Hospitalet que ha explicat que l'èxit del que representa el Pla Educatiu d'Entorn de la ciutat de l'Hospitalet ha estat valorat per ser un model de referència pel seu treball en xarxa de les comissions territorials com agents transformadors de l'educació.

Per finalitzar la sessió, el regidor d'educació, Jaume Graells ha destacat la gran oportunitat que se'ns planteja treballant els objectius i reptes de l'Educació 360. Educació a temps complet com a missió global per innovar amb projectes educatius.

Últimes notícies

Veure imatge de  Es presenta una aplicació Innovació social de tecnologia mòbil adreçada a les escoles   (nova finestra)
Veure imatge de  L’Ajuntament ret homenatge a la vintena de centres educatius que commemoren els 50 anys o més  (nova finestra)
Veure imatge de  Acord Institucional per ampliar el recinte firal de Gran Via L’H (nova finestra)
Veure imatge de  Obertes les inscripcions per a la 10a Cursa Nocturna de L’H (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400