Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

24/02/2017

La Casa del Molí participa al Dia Internacional del Càncer Infantil amb una xocolatada  

Veure imatge de  La Casa del Molí participa al Dia Internacional del Càncer Infantil amb una xocolatada   (nova finestra)
El passat 17 de febrer, l’escola bressol municipal Casa del Moli es va sumar als actes del Dia Internacional del Càncer Infantil, celebrat el 15 de febrer, amb una xocolatada solidaria i la venda de polseres “Candela” al jardí de l’escola. A l’acte, on va participar tota la comunitat educativa, es van recollir diners pel laboratori d’investigació del càncer infantil a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. 

La celebració del Dia Internacional del Càncer Infantil es simbolitza mitjançant un llaç daurat que expressa el suport i la solidaritat amb la lluita contra aquesta malaltia de qui el porta. 

Cada any es diagnostiquen uns 1.200 nous casos de càncer infantil a tota Espanya, més de 200 a Catalunya. En el cas dels infants, aquesta malaltia és molt diferent del d’adults: no es pot prevenir i la investigació és l’única via per avançar. Gràcies a la recerca, actualment es curen un 80% dels casos.

Últimes notícies

Veure imatge de  Lliurament dels premis L’Hospitalet de tapes   (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet fomenta el bon ús dels contenidors d’escombraries i el reciclatge de residus (nova finestra)
Veure imatge de  L’exposició “L’Hospitalet i la memòria democràtica" es trasllada a Casa Espanya (nova finestra)
Veure imatge de  Recepció a l'atleta hospitalenca Maria Vicente, campiona del món i or en heptatló al Mundial Juvenil d'Atletisme (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400