Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

24/02/2017

La Casa del Molí participa al Dia Internacional del Càncer Infantil amb una xocolatada  

Veure imatge de  La Casa del Molí participa al Dia Internacional del Càncer Infantil amb una xocolatada   (nova finestra)
El passat 17 de febrer, l’escola bressol municipal Casa del Moli es va sumar als actes del Dia Internacional del Càncer Infantil, celebrat el 15 de febrer, amb una xocolatada solidaria i la venda de polseres “Candela” al jardí de l’escola. A l’acte, on va participar tota la comunitat educativa, es van recollir diners pel laboratori d’investigació del càncer infantil a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. 

La celebració del Dia Internacional del Càncer Infantil es simbolitza mitjançant un llaç daurat que expressa el suport i la solidaritat amb la lluita contra aquesta malaltia de qui el porta. 

Cada any es diagnostiquen uns 1.200 nous casos de càncer infantil a tota Espanya, més de 200 a Catalunya. En el cas dels infants, aquesta malaltia és molt diferent del d’adults: no es pot prevenir i la investigació és l’única via per avançar. Gràcies a la recerca, actualment es curen un 80% dels casos.

Últimes notícies

Veure imatge de  Visita institucional de la presidenta del Parlament a L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  Comencen les obres d’adequació dels locals dels nous casals de gent gran i de joves del Centre     (nova finestra)
Veure imatge de  L’Ajuntament de L’H rep el premi a la Destinació Turística d’Èxit en la XXI Nit del Turisme (nova finestra)
Veure imatge de  El 2019 L’H comptarà amb tres noves estacions de metro (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400