Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

12/09/2018

XIII Pedalada Popular de Bellvitge

El pròxim diumenge 16 de setembre, a les 10 h els aficionats de la bicicleta podran gaudir d’una passejada amb la celebració de la XIII Pedalada Popular de Bellvitge.

El recorregut és el següent::

Sortida: Poliesportiu Municipal de Bellvitge Sergio Manzano / Travessia Industrial - carrer de Famades / Carretera del Mig / Avinguda d’Europa / Avinguda d’Amèrica / Carrer dels Motors / Carrer de Pablo Iglesias / Av. de Joan Carles I / Plaça d’Europa / Lateral de la Granvia de L’Hospitalet / Carrer de Miguel Hernández / Carrer de la Botànica / Carrer dels Motors / Rambla de la Marina / Passejos de la zona del Mercat Vell  / Travessia Industrial - Avinguda de la Fabregada / Plaça d’Amalvígia / Rambla de la Marina / Hotel NH Collection Tower /Avinguda de la Mare de Déu de Bellvitge / Carrer de l’Ermita
Arribada: Parc Metropolità de Bellvitge

Inscripcions: Caseta de la Comissió de Festes: a la fira, davant del Mercat. El mateix dia, en el punt de sortida, mitja hora abans.

Es obligatori l’ús del casc per als menors de 16 anys, i recomanable per a la resta dels participants.

Últimes notícies

Veure imatge de  La Generalitat es compromet a accelerar les obres de les escoles Ernest Lluch i Paco Candel   (nova finestra)
Veure imatge de  L’FP a L’H estrena el cicle superior d’automatització i robòtica industrial i el cicle superior de condicionament físic   (nova finestra)
Veure imatge de  Lliçó inaugural del curs 2018-2019 (nova finestra)
Veure imatge de  Tot a punt per a la nova Tardor Jove (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400