Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

12/09/2018

XIII Pedalada Popular de Bellvitge

El pròxim diumenge 16 de setembre, a les 10 h els aficionats de la bicicleta podran gaudir d’una passejada amb la celebració de la XIII Pedalada Popular de Bellvitge.

El recorregut és el següent::

Sortida: Poliesportiu Municipal de Bellvitge Sergio Manzano / Travessia Industrial - carrer de Famades / Carretera del Mig / Avinguda d’Europa / Avinguda d’Amèrica / Carrer dels Motors / Carrer de Pablo Iglesias / Av. de Joan Carles I / Plaça d’Europa / Lateral de la Granvia de L’Hospitalet / Carrer de Miguel Hernández / Carrer de la Botànica / Carrer dels Motors / Rambla de la Marina / Passejos de la zona del Mercat Vell  / Travessia Industrial - Avinguda de la Fabregada / Plaça d’Amalvígia / Rambla de la Marina / Hotel NH Collection Tower /Avinguda de la Mare de Déu de Bellvitge / Carrer de l’Ermita
Arribada: Parc Metropolità de Bellvitge

Inscripcions: Caseta de la Comissió de Festes: a la fira, davant del Mercat. El mateix dia, en el punt de sortida, mitja hora abans.

Es obligatori l’ús del casc per als menors de 16 anys, i recomanable per a la resta dels participants.

Últimes notícies

Veure imatge de  L’Ajuntament potencia els trajectes del camí escolar segur   (nova finestra)
Veure imatge de  Desmantellada una plantació de marihuana (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet, present al certamen Fitur (nova finestra)
Veure imatge de  Grup Promotor/Santillana i Ajuntament de L’H atorguen els Premis Aprenentatge Servei (ApS) Ciutat de L’Hospitalet   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400