Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

14/02/2017

Més de cinquanta famílies participen en una xerrada sobre l’educació dels límits a La Casa del Molí  

Veure imatge de  Més de cinquanta famílies participen en una xerrada sobre l’educació dels límits a La Casa del Molí   (nova finestra)

El passat dijous, dia 9 de febrer, l’escola bressol municipal La Casa del Molí va acollir la sessió amb famílies“L’educació dels límits dins del marc de la criança positiva” a la que van assistir més de cinquanta famílies.

Els participants van debatre sobre com ajudar als infants a adonar-se dels límits que hi han als llocs on viuen i entre persones; com actuem quan no ens fan cas o quan els nens fan coses que creiem que no hauríem de fer o com influïm en els comportaments dels nostres fills i filles i com exercim l’autoritat.

L’activitat s’inclou dins del 10è aniversari de La Casa del Molí. L’escola bressol, situada al barri de Pubilla Casas, va obrir les seves portes al gener de 2007 i recorda aquest esdeveniment amb un programa d’actes durant tot aquest any.

El passat 20 de gener, les famílies i el professorat de l’escola va celebrar l’efemèride amb un gran pastís d’aniversari.

Últimes notícies

Veure imatge de  L’H incrementa un set per cent la recollida selectiva de residus (nova finestra)
Veure imatge de  S'ha presentat el nou CAP de Santa Eulàlia que serà una realitat en dos anys (nova finestra)
Veure imatge de  FAE, alta tecnologia de L'H cap a tot el món (nova finestra)
Veure imatge de  Les jugatecambientals dels parcs de Can Buxeres, les Planes i Bellvitge participen al BioBlitz 2018   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400