Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

21/07/2017

L’exposició L’Hospitalet i la memòria democràtica. L’Hospitalet del segle XX es trasllada a Casa Espanya

Veure imatge de  L’exposició L’Hospitalet i la memòria democràtica. L’Hospitalet del segle XX es trasllada a Casa Espanya (nova finestra)
L’exposició permanent L’Hospitalet i la memòria democràtica. L’Hospitalet del segle XX canvia d’ubicació, deixa Can Riera per traslladar-se a la segona planta de l’edifici de Casa Espanya. El canvi és un dels punts del Pla director del Museu, un pla estratègic que defineix l’actuació i els espais de l’equipament a mitjà i llarg termini.

El Pla director proposa racionalitzar l’espai dels tres edificis del Museu i recomana reubicar les exposicions permanents en l’edifici de Casa Espanya, on es podrà seguir la història de L’Hospitalet. L’Harmonia allotjarà les exposicions temporals i Can Riera acollirà les oficines del personal administratiu i els serveis pedagògics.

La mostra de Can Riera ja s’ha desmuntat i dilluns, 24 de juliol, l’edifici tancarà les portes per adaptar les instal•lacions als nous usos i traslladar l’exposició al voltant de la memòria democràtica a Casa Espanya, on es podrà tornar a visitar a partir del mes de setembre.

Últimes notícies

Veure imatge de  El Ple exigeix al Ministeri de Foment el compliment dels compromisos adquirits i que executi urgentment les obres d’accessibilitat a l’estació de Rodalies de Bellvitge   (nova finestra)
Veure imatge de  L'exposició “PLATEA. Els fotògrafs miren al cinema” reuneix 40 artistes espanyols a la rambla de la Marina en el marc del III Saló del Cinema i les Sèries   (nova finestra)
Veure imatge de  Activitats familiars a les escoles bressol municipals (nova finestra)
Veure imatge de  Alumnes de l’Escola Serra i Abella presenten “Argo” al Centre d’Art Tecla Sala   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400