Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

17/01/2019
El projecte es desenvoluparà en tres fases, que tenen com a objectiu renovar tota la instal•lació per tal d’oferir un millor servei a les persones usuàries 

La remodelació del Poliesportiu Fum d’Estampa s’iniciarà al setembre

Veure imatge de  La remodelació del Poliesportiu Fum d’Estampa s’iniciarà al setembre (nova finestra)
La primera fase afectarà elements estructurals de la instal•lació i anirà dirigida a resoldre patologies i adequar l’edifici a les normatives vigents. Se substituirà la coberta de la piscina i es repararan i impermeabilitzaran les altres cobertes del poliesportiu, s’instal•laran dues escales exteriors d’emergència i es col•locaran noves baranes al recinte.

També en la primera fase, que té un pressupost de més d’un milió d’euros, es preveu l’adequació d’un espai per construir-hi nous vestidors i actuacions relatives a la millora energètica, amb el canvi a enllumenat led en les zones objecte de la intervenció de reforma de l’equipament.

Acabada la redacció del projecte de la primera fase, s’iniciarà l’elaboració dels projectes de la segona i la tercera fase, que preveuen la millora de la zona wellness, la redistribució de les sales d’activitats dirigides i dels vestidors per a les persones abonades, entre d’altres. El cost aproximat d’aquestes dues fases del projecte és de 3 milions d’euros.

L’alcaldessa, Núria Marín, ha visitat  la instal•lació i ha dit que amb la reforma, el poliesportiu Fum d’Estampa “serà un equipament més confortable per a les persones usuàries, que podran gaudir d’un recinte renovat i adaptat a les noves demandes”.

El Poliesportiu Municipal Fum d’Estampa disposa d’una superfície de 5.350 metres quadrats i ofereix a les persones usuàries un conjunt de serveis de qualitat. Entre altres, disposa de dues piscines climatitzades (una de 25x12,5 metres i una altra d’iniciació d’11x9 metres), sala de fitnes, solàrium, sala d’activitats dirigides i pavelló amb graderies. La instal•lació compta amb més de 1.700 abonats.

L’Hospitalet disposa de 10 poliesportius municipals que ofereixen un ampli ventall d’activitats a la ciutadania amb l’objectiu de facilitar la pràctica esportiva. El poliesportiu de Gornal ha estat el darrer a obrir les seves portes a la ciutat. A banda de la remodelació del Poliesportiu Fum d’Estampa, l’Ajuntament preveu construir-ne un de nou a Santa Eulàlia.
 

Últimes notícies

Veure imatge de  Acord Institucional per ampliar el recinte firal de Gran Via L’H (nova finestra)
Veure imatge de  Obertes les inscripcions per a la 10a Cursa Nocturna de L’H (nova finestra)
Veure imatge de  A punt el Pla de mobilitat i transport de la G U amb motiu del Mobile World Congress   (nova finestra)
Veure imatge de  Reunió de la Junta Local de Seguretat de L’Hospitalet (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400