Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
Veure imatge de El programa municipal Natació educativa fa jornades de portes obertes (nova finestra)
23/05/2022 12:30:00
Educació i esports

El programa municipal Natació educativa fa jornades de portes obertes

Durant aquesta setmana, les famílies poden acudir a veure les classes de natació dels seus fills i filles   La Regidoria d’Esports ofereix als centres de primària de la ciutat un programa de natació educativa que s’aplica en la modalitat anual i trimestral   El programa, que funciona des de l’any 1998, va ser pioner en el seu dia i és un dels referents de Catalunya en aquest àmbit

El programa municipal Natació educativa fa aquesta setmana, del 23 al 27 de maig, jornades de portes obertes per tal que les famílies puguin comprovar els avenços dels seus fills i filles en aquesta activitat, a unes setmanes del final de curs.

Més de 4.000 infants, alumnes de primària dels centres escolars de la ciutat, participen aquest curs en el programa Natació educativa, un servei que ofereix la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. Les escoles poden optar a participar en horari lectiu en el programa durant tot un curs o un trimestre.

L’objectiu és, a més de promoure una activitat física d’aprenentatge i consolidació dels estils de natació, oferir als infants una experiència que contribueixi al seu desenvolupament integral.

Aquesta iniciativa, que funciona des del 1998, va ser la primera de l’Estat que va treballar els continguts curriculars d’educació física a la piscina. Actualment segueix sent un programa referent que compta amb la participació d’una cinquantena de centres escolars de la ciutat.

L’activitat s’insereix en les línies estratègiques de l’Ajuntament de promocionar hàbits saludables i facilitar una educació de qualitat, amb criteris integradors i globalitzadors.

Aquest programa municipal es desenvolupa en 8 instal·lacions esportives: als poliesportius del Centre, Sanfeliu, Bellvitge, Fum d’Estampa, les Planes, Santa Eulàlia i Gornal i a les Piscines Municipals.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400