Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

08/03/2018

Taller de Criança Positiva a Famílies amb filles i fills de 0 a 6 anys del Barri de Les Planes- Blocs Florida

L'Escola Joaquim Ruyra serà l'espai on es realitzaren les sessions del Taller
Veure imatge de  Taller de Criança Positiva a Famílies amb filles i fills de 0 a 6 anys del Barri de Les Planes- Blocs Florida (nova finestra)
El passat 1 de març, es va iniciar el taller de Criança Positiva a Famílies amb fills i filles de 0 a 6 anys que constarà de 8 sessions, i que tindrà lloc a l'Escola Joaquim Ruyra.

La benvinguda i inauguració del taller va ser a càrrec de la regidora del Districtre Florida-Les Planes, Rocio Ramírez, que va estar acompanyada pel coordinador del Pla de Regeneració Urbana Integral de Les Planes Blocs Florida, i una representació de la regidoria d'Educació.

El taller consistirà en un Espai de Debat Educatiu familiar on els mares i pares insc rits a les sessions i un equip de dos professionals  de l'entitat Barcelona Espai de Supervisió, experts en acompanyament educatiu a famílies podran debatre sobre les funcions de la criança positiva: donar afecte; comprendre; mostrar interès; actuar de referent; organitzar el temps;i preparar-se i cuidar-se.

Durant el desenvolupament dels tallers s'habilitarà un espai d'acollida per als fills i les filles de les persones inscrites,  i que no poden ser atesos per altres adults de la xarxa de suport familiar, l'organització i dinamització d'aquest espai serà a càrrec de l'entitat La Plec.

La informació d'aquest Taller s'ha fet arribar a les famílies del Barri de les Planes-Blocs de la Florida amb infants de 0 a 6 anys, que són usuàries de les diferents escoles bressol, entitats de lleure i suport a les dones. A  les diferents sessions informatives han participat 97 famílies, s'han preinscrit 47, de les quals han estat seleccionades unes 35. A la primera sessió han assistit al voltant de 30 mares i pares, i al voltant de 40 nens i nenes que han gaudit del servei d'acollida.

Per les dues últimes sessions, els conductors dels espais, BES, i els monitors de La Plec han planificat una sèrie d'activitats conjuntes on participaran pares i mares, fills i ifilles, que tindran com a temàtica "juguem junts".
 

Últimes notícies

Veure imatge de  La línia L11 uneix els hospitals de Bellvitge i Moisès Broggi passant pels barris de Sanfeliu, Centre i Bellvitge (nova finestra)
Veure imatge de  La nova línia L11 uneix els hospitals de Bellvitge i Moisès Broggi passant pel barri de Sanfeliu (nova finestra)
Veure imatge de  El pont de la Vanguard es transforma amb una instal·lació artística  (nova finestra)
Veure imatge de  1r Congrés de l’Esport a les Grans Ciutats (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400