Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

08/03/2018

Taller de Criança Positiva a Famílies amb filles i fills de 0 a 6 anys del Barri de Les Planes- Blocs Florida

L'Escola Joaquim Ruyra serà l'espai on es realitzaren les sessions del Taller
Veure imatge de  Taller de Criança Positiva a Famílies amb filles i fills de 0 a 6 anys del Barri de Les Planes- Blocs Florida (nova finestra)
El passat 1 de març, es va iniciar el taller de Criança Positiva a Famílies amb fills i filles de 0 a 6 anys que constarà de 8 sessions, i que tindrà lloc a l'Escola Joaquim Ruyra.

La benvinguda i inauguració del taller va ser a càrrec de la regidora del Districtre Florida-Les Planes, Rocio Ramírez, que va estar acompanyada pel coordinador del Pla de Regeneració Urbana Integral de Les Planes Blocs Florida, i una representació de la regidoria d'Educació.

El taller consistirà en un Espai de Debat Educatiu familiar on els mares i pares insc rits a les sessions i un equip de dos professionals  de l'entitat Barcelona Espai de Supervisió, experts en acompanyament educatiu a famílies podran debatre sobre les funcions de la criança positiva: donar afecte; comprendre; mostrar interès; actuar de referent; organitzar el temps;i preparar-se i cuidar-se.

Durant el desenvolupament dels tallers s'habilitarà un espai d'acollida per als fills i les filles de les persones inscrites,  i que no poden ser atesos per altres adults de la xarxa de suport familiar, l'organització i dinamització d'aquest espai serà a càrrec de l'entitat La Plec.

La informació d'aquest Taller s'ha fet arribar a les famílies del Barri de les Planes-Blocs de la Florida amb infants de 0 a 6 anys, que són usuàries de les diferents escoles bressol, entitats de lleure i suport a les dones. A  les diferents sessions informatives han participat 97 famílies, s'han preinscrit 47, de les quals han estat seleccionades unes 35. A la primera sessió han assistit al voltant de 30 mares i pares, i al voltant de 40 nens i nenes que han gaudit del servei d'acollida.

Per les dues últimes sessions, els conductors dels espais, BES, i els monitors de La Plec han planificat una sèrie d'activitats conjuntes on participaran pares i mares, fills i ifilles, que tindran com a temàtica "juguem junts".
 

Últimes notícies

Veure imatge de  La Generalitat es compromet a accelerar les obres de les escoles Ernest Lluch i Paco Candel   (nova finestra)
Veure imatge de  L’FP a L’H estrena el cicle superior d’automatització i robòtica industrial i el cicle superior de condicionament físic   (nova finestra)
Veure imatge de  Lliçó inaugural del curs 2018-2019 (nova finestra)
Veure imatge de  Tot a punt per a la nova Tardor Jove (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400