Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

15/01/2020

Taller de Criança Positiva: Noves eines per educar en família

Veure imatge de  Taller de Criança Positiva: Noves eines per educar en família (nova finestra)
A partir del proper 12 de febrer tornen les sessions dels tallers de Criança positiva al districte Bellvitge-Gornal, adreçat a famílies amb fills i filles de 0 a 6 anys.

El Taller de Criança Positiva es realitza a partir de la implicació i la col·laboració dels i les professionals de la Xarxa de Criança i Educació 0-6 del districte amb l'objectiu de donar suport i acompanyament a les famílies en la criança i educació dels seus fills i les seves filles.

El taller es desenvoluparà en 6 sessions, amb una durada d'1h i 30', on els i les professionals que formen part de la Xarxa s'organitzen segons l'especialitat amb l'objectiu principal de compartir coneixements entre les famílies.

Les sessions seran:

Sessió Continguts Dia
1 Funcions de Criança Postiiva 12 de febrer
2 Autoestima i cuidar-se 19 de febrer
3 Dormir bé, sentir-se millor 26 de febrer
4 Disciplina positiva 4 de març
5 Ús de les pantalles 11 de març
6 Àpats en família 18 de marçPodeu fer la vostra inscripció al taller de manera online a travès del següent formulari: INSCRIPCIÓ TALLER. La inscripció és limitada a màxim de 25 persones, i us podeu apuntar fins el 31 de gener.

En el cas que necessiteu suport per incriure'us online, a la Biblioteca de Bellvitge (plaça de la Cultura, 1) us podran ajudar.


Últimes notícies

Veure imatge de El Ple aprova l’ampliació de Fira (nova finestra)
Veure imatge de Pau Solanilla presenta a Torre Barrina el llibre La república de la reputación: economía, poder y emociones (nova finestra)
Veure imatge de Instal·lada una placa commemorativa a Dani Infante en la parada d’autobús de l’Hospital Duran i Reynals (nova finestra)
Veure imatge de La multiculturalitat i la diversitat centren les Jornades Formatives per a Consellersi Conselleres Escolars (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400