Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

12/11/2019

L’Escola Bressol Municipal La Casa dels Arbres estrena aquests dies un nou espai de joc al jardí de l’escola

Veure imatge de  L’Escola Bressol Municipal La Casa dels Arbres estrena aquests dies un nou espai de joc al jardí de l’escola (nova finestra)
L’Escola Bressol Municipal La Casa dels Arbres estrena aquests dies un nou espai de joc al jardí de l’escola. Fins fa unes setmanes, hi havia ubicada una estructura de joc d’exterior que oferia moltes possibilitats d’aprenentatge, però no era adequada a les necessitats i característiques dels infants de l’escola.

L’ús intensiu diari i els seus anys d’instal•lació aconsellaven la seva retirada, fet que s’ha aprofitat per a instal•lar un nou espai de joc acorde amb les tendències actuals de naturalització d’espais de joc en entorns urbans.

Atenent els criteris pedagògics de l’escola,  des de l’Ajuntament de l’Hospitalet s’ha promogut la retirada i substitució de l’antiga estructura i, actualment, ja s’ha pogut instal•lar una construcció  que garanteix la seguretat dels infants, adequant-se a les seves diferents possibilitats de joc, moviment i desplaçament. La nova estructura està ubicada damunt de terra, material que possibilita  als infants un contacte més directe amb la natura oferint un espai d’aprenentatge a través de la  manipulació i experimentació amb diferents textures.

A més a més, aquest espai s’anirà modificant en funció de la demanda dels infants, construint una passarel•la d’equilibri, un espai per amagar-se i un espai per desenvolupar tot el moviment del cos.
 

Últimes notícies

Veure imatge de L'alcaldessa assisteix a la Tech Spirit Barcelona  (nova finestra)
Veure imatge de L’Hospitalet incrementa un 8% la recollida selectiva de residus  (nova finestra)
Veure imatge de L’Ajuntament actua contra dos establiments per irregularitats sanitàries (nova finestra)
Veure imatge de L’exposició “Fantasma ’77. Iconoclàstia espanyola” explora la imatge monumental de Franco a partir de les estàtues eqüestres (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400